Mättekniker

Mättekniker

Ledigt jobb som Mättekniker i Sundsvall

Just nu söker vi på Lernia Bemanning fler stjärnor till olika typer av uppdrag med varierande längd. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!

Din profil

Den här tjänsten passar dig som gärna dubbelkollar ditt arbete en extra gång och samtidigt har förmågan att arbeta effektivt. Du har en utbildning inom teknik och några års branscherfarenhet. Vi ser gärna att du vill fördjupa dina kunskaper inom kvalitetssäkring och vi är extra intresserade av dig som har praktisk erfarenhet av olika mätinstrument och har erfarenhet från tillverkande industri.

Krav

God förmåga att läsa ritningar och erfarenhet av mätning av maskinbearbetade detaljer.

Bra erfarenhet av att använda handmätverktyg så som:

mikrometer

höjdmätare

hårdhetsprovare

ytfinhetsmätare

Meriterande

CMM mätmaskin (en mätmaskin som mäter och jobbar efter koordinater)

ZEISS CALYPSO mjukvara

Truckkort

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.