Lernia söker seniora storkökstekniker!

Lernia söker seniora storkökstekniker!

Till vår kund i Sundvall söker vi nu flertalet seniora storkökstekniker.

Arbetsuppgifter

Som storkökstekniker har du ett fritt och varierande arbete med intressanta arbetsuppgifter, såsom felsökning och reparation, underhålls- och garantiservice, samt installationer av storköksutrustning. Du ska vara bekväm att arbeta med marknadens alla förekommande märken och modeller. Det ingår även i arbetet att läsa el scheman och arbeta med maskiner som fungerar med starkström.

Vi söker dig som har erfarenhet från service och reparationer av storköksutrustning. Flerårig erfarenhet som underhållstekniker är ett krav. Har du kyl- och/eller el behörighet är det ett plus.

Formell kompetens
  • B-körkort
  • El kunskap i kombination med erfarenhet av teknisk service
  • Erfarenhet inom service av vitvaror.
  • Arbete med kyla
  • Styr- och regler utbildning/erfarenhet
Meriterande är:
  • Kyl behörighet
  • El behörighet
Personliga egenskaper

Du kommer att vara ett av kundens ansikten utåt och måste därför ha ett trevligt förhållningssätt och visa stort fokus på att få en nöjd kund. Du är lugn och stabil och kan hjälpa kunderna med ibland brådskande ärenden på ett metodiskt och tryggt sätt. I övrigt är du tekniskt kunnig och har erfarenhet från felsökning och reparation. Du tar självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Rekryteringsuppdrag mot kund. För rätt person så kommer anställningen övergå till kunden.

Heltid/Sundsvall

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag! För frågor kring tjänsten är du välkommen att maila mathias.lordell@lernia.se

Observera att vi ej tar emot några ansökningar via mail.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag.

Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.