C-chaufförer/terminalarbetare för deltidsuppdrag hos logistikföretag

C-chaufförer/terminalarbetare för deltidsuppdrag hos logistikföretag

Om tjänsten

Lernia fortsätter att växa! Just nu söker vi två personer med C-kort, för deltidsuppdrag hos ett stort transport- och logistikföretag. Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning? Då är jobbet som chaufför / terminalarbetare något för dig!

Arbetsuppgifter

Som chaufför strävar du alltid efter att leverera i tid och med god kvalitet. Rollen bjuder på variationsrika arbetsdagar då du även kan få utföra terminalarbete. Du har god förståelse av svenska, både vad gäller muntliga och skriftliga instruktioner. Eftersom tunga lyft förekommer behöver du ha god fysik.

Krav
  • C-körkort
  • Truckkort A & B
  • Möjlighet att arbeta skift
Meriterande
  • Erfarenhet av lager- och logistikarbete
  • Tillgång till bil
  • ADR
Vem söker vi?

Till rollen som chaufför / terminalarbetare söker vi dig som är en ansvarsfull, serviceinriktad och samarbetsvillig person. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt söker vi dig som tidigare har jobbat som chaufför och trivs med det. Det är dessutom ett stort plus om du tidigare jobbat som terminalarbetare.

Information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 26 apr 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.