LEEROY, Norrlands snabbast växande tech-företag, söker utvecklare!

LEEROY, Norrlands snabbast växande tech-företag, söker utvecklare!

Ta chansen att vara med i Sundsvalls, kanske Norrlands, vassaste scale up! Oavsett om du har erfarenhet av frontend eller backend är LEEROY arbetsplatsen för dig som vill vara med och bygga en modern kvalitetsprodukt. Missa inte chansen, sök redan idag. Urval och intervjuer sker löpande!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för LEEROYs räkning utvecklare. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos LEEROY. Intentionen är att du efter 6 månader ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Det finns massor av spännande saker att berätta om LEEROY som arbetar för att skapa en magnifik upplevelse i restaurangindustrin, för såväl restaurangerna som kunderna! Det viktigaste du bör få veta är att på LEEROY har du otroligt goda förutsättningar för att bli riktigt duktig inom ditt område och du får arbeta med en produkt som är outstanding! En sak till- du använder dig av marknadens modernaste teknik. Se mer om LEEROY på: www.instagram.com/leeroy.group

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och LEEROY önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Har du sett LEEROYs schyssta lokaler? Om inte så har du missat något! Centralt, nyrenoverat, öppet och kreativt! Social miljö med brädspel, pingis och gemensamma events. Att jobba på en produkt ihop är vad vi brinner för, allt hänger ihop och ett bra team är grunden.

En vanlig dag på LEEROY börjar med en stand up med det tvärfunktionella team du arbetar i som sätter igång kreativiteten för dagens arbetsuppgifter. På LEEROY har du kollegor med bakgrund från bland annat Spotify! Eftersom dina kollegor har varierande funktioner kommer du nära backend, frontend och ux/design i alla projekt du är med i.

All teknik är nyproducerad med modernt tänk och systemen driftas på AWS. Backend är Java och React (native) är frontend.

För att du ska få de bästa förutsättningarna att komma in i arbetet har du under din första tid en så kallad Buddy vid din sida. Det är en relativt nyanställd kollega som tar dig under sina vingar.

Vi söker dig som

Är taggad på att utvecklas, har driv och ambition! Du är erfaren på frontend eller backend och vill lära dig mer samtidigt som du är med och bygger en riktigt bra produkt. Bonus om du har en formell utbildning inom området. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som frontendutvecklare har du erfarenhet av javascript, mer än gärna react, men det är inget krav. Du har programmerat web.
Som backendutvecklare har du erfarenhet av java. Meriterande är om du har kommit i kontakt med ramverket Spring och/eller AWS eller annan molntjänst men det är inget krav.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Anna Eriksson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

For over a decade we have been helping merchants gain more loyal customers, increase sales and decrease cost of operations. LEEROY is a purpose-driven organization - we love what we do and we're in it for the long run!

Based in Sweden, the second most innovative country in the world, we have gathered experienced talent to build disruptive solutions. We work closely with some of the best, global innovators in the restaurant industry to make sure we can really boost the digital transformation of both small and big restaurant chains. As we are growing at a rapid pace we need strong, forward-thinking investors.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 14 dec (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.