Verkstadschef fritidsfordon, Sundsvall

Verkstadschef fritidsfordon, Sundsvall

Vi söker nu en verkstadschef till vår serviceverkstad och reservdelsbutik för fritidsfordon. Du kommer arbeta med marknadsledande produkter i en organisation med framdrift och tillhöra vår fritidsanläggning i Sundsvall.

Om Tjänsten

Som Verkstadschef är du ansvarig för både vår verkstads- och reservdelsavdelning. Du har personalansvar för 5 kompetenta medarbetare och du kommer att rapportera till platschefen på anläggningen.

I rollen har du fullt ansvar för den dagliga driften av verkstad och reservdelsbutik, vilket handlar om att skapa en effektiv och trygg verkstad genom att upprätthålla och utveckla befintliga rutiner. En viktig del i tjänsten handlar om att skapa förutsättningar för en hög kundnöjdhet och tillsammans med teamet bidra till vår vision "Nöjd kund".

I rollen ingår resultat- och budgetansvar för verkstaden och driva avdelningen mot uppsatta mål och nyckeltal. Stort fokus ligger på ledarskapet med ledning och fördelning av arbetet samt utveckling och engagemang av personal.

Din profil

Du som söker skall vara motiverad av utmaningar, driva verksamhet och vara stimulerad av en roll där du får möjlighet att utveckla och ta ansvar. För att lyckas i rollen som Verkstadschef vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet från fordonsbranschen, gärna inom fritidsbranschen. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av ledarroller.

Stor vikt läggs vid din personlighet, och det är viktigt att du är intresserad av att arbeta med utveckling av såväl processer och arbetsrutiner som utveckling av dina medarbetare i teamet. Du drivs av att uppnå goda resultat genom bra teamkänsla och hög kundnöjdhet.

Vi ser gärna att u har systemvana och meriterande är om du har kunskaper i affärssystemen Kobra och Verendus.

B-körkort är ett krav och det är meriterande om du även har körkort för BE och/eller C-behörighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete med goda förutsättningar.

Vår fritidsanläggning är inne i en expansionsfas med bland annat utbyggnation och vidare utvecklande satsningar på vår fritidsaffär med husbilar och husvagnar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vi tillämpar kollektivavtal.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt, senast 15 oktober 2021. Skicka din ansökan med CV och personligt brev till nyttjobb@landrinsbil.se och märk ansökan "Verkstadschef Sundsvall".
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://landrinsbil.se/
Sista ansökningsdag 15 okt 2021 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968. Vi finns i Sundsvall, Avesta, Västerås, Eskilstuna, Vimmerby, Västervik och Lund. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar samt fritidsfordon. I bolaget är vi ca. 300 anställda och omsätter ca2 miljarder.

Landrins Bil är en arbetsplats där vi uppskattar när hjulen snurrar snabbt och att vi alla gör den resan som ett stort team. Vi är en brokig skara yrkesgrupper, alla med sin specifika kompetens. Det är något som vi värderar högt och som vi vet skapar en unik helhet som ger våra kunder bästa tänkbara service, kunskap och bemötande i sitt fordonsägande.

Tillsammans arbetar vi mot morgondagens hållbara mobilitet- för våra kunder, medarbetare och vår planet.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.