Landrins Bil söker en affärsdriven platschef med goda ledaregenskaper till vår anläggning i Sundsvall. Du ska bidra med en positiv och proaktiv inställning samt en vilja att vara med på vår resa mot marknadens nöjdaste kunder.

Om tjänsten
I ditt uppdrag ingår det yttersta ansvaret för anläggningens dagliga resultat samt för personal om ca 65 personer - där du med eget engagemang och initiativtagande ska få samtliga medarbetare att jobba efter specifikt framtagna processer. Hela verksamheten styrs av dagliga nyckeltal som skall införlivas - både på individ- och teamnivå. Som platschef rapporterar du till vår operativa chef och direkt till ledningen. Landrins målbild är att alltid överträffa våra kunders förväntningar, därför är inställning och attityd avgörande faktorer för att lyckas - både idag och i framtiden.

Om dig
Som person har du, likt resten av Landrins, en inre drivkraft att få saker gjorda. Du gillar att vara en del av ett team och har god samarbetsförmåga, du kommunicerar rakt och enkelt samtidigt som du är trygg i dig själv. Du arbetar proaktivt vilket gör att du kan hantera utmaningar på både kort och lång sikt samtidigt. Viktigt är att du kan vara lyhörd för företagets behov och att du tycker om att jobba hands-on.
Vi förutsätter att du har den erfarenhet som motsvarar det vi efterfrågar.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt, men senast 30 september 2020. Skicka din ansökan (CV och personligt brev) till nyttjobb@landrinsbil.se märk ansökan "Platschef Sundsvall". Frågor angående tjänsten besvaras av
Operativ chef Roger Barrögård via e-post roger.barrogard@landrinsbil.se .

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.landrinsbil.se/
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968 i Avesta. Idag finns vi på finns på fem orter i Sverige; Avesta, Eskilstuna, Lund, Västerås och Sundsvall. I koncernen är vi 260 anställda och omsätter ca 1,8 miljarder. Vi säljer personbilar, transportbilar, lastbilar och fritidsfordon.

Genom lokal närvaro, förståelse och kunskap hjälper Landrins Bil människor med allt som rör deras fordon - allt från serviceavtal till bilvård.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.