Landrins Bil söker nu bilsäljare

Landrins Bil söker nu bilsäljare

Som en del av vår expansionssatsning söker vi nu en engagerad och initiativrik säljare till vår bil- och fritidsanläggning i Sundsvall.

Om Landrins Bil

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968. Vi finns i Sundsvall, Avesta, Västerås, Eskilstuna, Vimmerby, Västervik och Lund. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar samt fritidsfordon. I bolaget är vi ca. 300 anställda och omsätter ca 2 miljarder.

Landrins Bil är en arbetsplats där vi uppskattar när hjulen snurrar snabbt och att vi alla gör den resan som ett stort team. Vi är brokig skara yrkesgrupper, alla med sin specifika kompetens. Det är något som vi värderar högt och som vi vet skapar en unik helhet som ger våra kunder bästa tänkbara service, kunskap och bemötande i sitt bilägande. Tillsammans arbetar vi mot morgondagens hållbara mobilitet- för våra kunder, medarbetare och vår planet. Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.

Om Tjänsten

Du kommer att arbeta med försäljning av hela vårt sortiment som består av personbilar, transportbilar, fritidsfordon och begagnade bilar och vara en nyckelspelare med lanseringen av vårt nya varumärke Peugeot.

Du tar hand om kunderna som består av både privat- och företagskunder under hela säljprocessen - från första kontakt till offertskrivning, rådgivning, leverans och uppföljning. Vi arbetar proaktivt för att nå ut till nya kunder och nå uppsatta mål efter vår vision "Nöjd Kund". Vi erbjuder ett spännande försäljningsjobb med marknadsledande produkter i en organisation med starka framtidsutsikter.

Placeringsort är Sundsvall.

Tjänsten avser heltid och tillsvidare anställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

För att lyckas i rollen
  • Har ett eget driv och är resultatfokuserad.
  • Har förståelse för kalkyler och en god administrativ förmåga.
  • God servicekänsla med ödmjukhet.
  • Har god datorvana.
  • Är en lagspelare som bidrar till teamets framgång.
  • Branschvana och/eller säljerfarenhet är meriterande.
  • B-körkort är ett krav.
Din profil

För att lyckas i rollen som försäljare är du som person driven och trivs med att jobba mot uppsatta mål. Du skall ha god servicekänsla och en stark vilja att lyckas i allt du gör. Du förutsätts kunna arbeta självständigt men förstår också värdet av bra teamarbete.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt, senast 28 februari 2021.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till nyttjobb@landrinsbil.se och märk ansökan "Försäljare Sundsvall"

Frågor angående tjänsten besvaras av försäljningschef
Simon Johansson via e-post på simon.johansson@landrinsbil.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://landrinsbil.se/
Sista ansökningsdag 21 mars 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968 i Avesta. Idag finns vi i Avesta, Eskilstuna, Lund, Sundsvall, Vimmerby, Västervik och Västerås. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar och fritidsfordon. I bolaget är vi idag ca. 300 anställda

Genom lokal närvaro, förståelse och kunskap hjälper Landrins Bil människor med allt som rör deras fordon - allt från serviceavtal till bilvård.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.