Landrins Bil söker händig tekniker

Landrins Bil söker händig tekniker

Vi söker nu en tekniker till vår fritidsanläggning i Sundsvall med mångårig erfarenhet av el-och snickeriarbeten på husbilar och husvagnar.

Om Landrins Bil

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968. Vi finns i Sundsvall, Avesta, Västerås, Eskilstuna, Vimmerby, Västervik och Lund.
Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar samt fritidsfordon. I bolaget är vi ca. 300 anställda och omsätter ca 2 miljarder. Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.

Om tjänsten

Som tekniker hos oss på Landrins Bil kommer du att ingå i ett
kompetent och trevligt team och jobba med service och reparation av husbilar och husvagnar. Stor vikt ligger vid att arbeta självständigt och hjälpa kunden på bästa sätt genom att överträffa kunders förväntningar och leva upp till vår vision "nöjd kund".

Placeringsort: Sundsvall

Arbetstiderna avser dagtid och övertid förekommer under högsäsong. Tillträde omgående. Tillsvidare anställning med sex månaders provanställning

Din bakgrund

Vi söker dig som är noggrann, händig och ansvarstagande. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet eller utbildad tekniker med el- och snickeribakgrund. Har du tidigare erfarenhet av branschen är det en merit. B-körkort är ett krav.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt, senast 20 februari.Skicka din ansökan med CV och personligt brev till nyttjobb@landrinsbil.se och märk ansökan "fritidstekniker". Frågor angående tjänsten besvaras av verkstadschef Per Voxlin via mejl till per.voxlin@landrinsbil.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://landrinsbil.se/
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968 i Avesta. Idag finns vi i Avesta, Eskilstuna, Lund, Sundsvall, Vimmerby, Västervik och Västerås. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar och fritidsfordon. I bolaget är vi idag ca. 300 anställda

Genom lokal närvaro, förståelse och kunskap hjälper Landrins Bil människor med allt som rör deras fordon - allt från serviceavtal till bilvård.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.