Skadeverkstadschef

Skadeverkstadschef

Är du redo för nästa utmaning i din karriär och vill vara en del av vår expansionssatsning med en helt ny skadeverkstad på vår Mercedes-Benz anläggning i Sundsvall. Rollen innebär att du kommer att ansvara för att bygga upp verksamheten och sköta den dagliga driften mot uppsatt budget tillsammans med ditt nyrekryterade team. Du kommer vara en del av en familjeägd organisation med framdrift.

Om Tjänsten

Du kommer vara ansvarig för vår nya skadeverkstad och arbeta mot uppsatta mål tillsammans med tre skadetekniker och ha ett nära samarbete med reservdelsavdelningen, serviceverkstaden och bilförsäljningen.

I rollen har du fullt ansvar för den dagliga driften i gruppen, vilket handlar om att skapa en effektiv och trygg arbetsgrupp genom att upprätthålla och utveckla befintliga rutiner. Du kommer att rapportera till platschefen på anläggningen. En viktig del i tjänsten handlar om att skapa förutsättningar för en hög kundnöjdhet och tillsammans med teamet bidra till vår mission "Nöjd kund". I rollen ingår det också att jobba proaktivt mot våra samarbetspartners på försäkringbolag och via externa verkstäder.

I rollen ingår resultat- och budgetansvar samt att driva mot uppsatta mål och nyckeltal. Stort fokus ligger på ledarskapet med ledning och fördelning av arbetet, utveckling och engagemang av personal.

Placeringsort är Sundsvall och tjänsten är en tillsvidareanställning och vi kan tillämpa provanställning. Lönen är fast månadslön och prestationsbaserad bonus.

Din profil

Du som söker skall vara motiverad av utmaningar, driva verksamhet och vara stimulerad av en roll där du får möjlighet att utveckla och ta ansvar. För att lyckas i rollen som skadeverkstadschef ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av en ledarroll och meriterande om du arbetat inom servicemarknad och fordonsbranschen.

Stor vikt läggs vid din personlighet, och det är viktigt att du drivs av att uppnå goda resultat genom bra teamkänsla och hög kundnöjdhet. Du har en stabil och affärsmässig approach och inger förtroende, vilket är primärt i en roll som innefattar många sociala kontakter internt och externt. Vi vill att du har god systemvana och meriterande om du har kunskaper i affärssystemet Kobra eller Cabas . B-körkort är ett krav.

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete med goda förutsättningar. Vi värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension.

Välkommen med din ansökan

Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa? Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt, senast 14:e Augusti 2022.

Frågor angående tjänsten besvaras av platschef Fredric Norman via e-post på fredric.norman@landrinsbil.se . Varmt välkommen med din ansökan!

Om Landrins Bil

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968. Vi finns i Sundsvall, Avesta, Västerås, Eskilstuna, Vimmerby, Västervik och Lund. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar samt fritidsfordon. I bolaget är vi ca. 300 anställda och omsätter ca 2 miljarder. Landrins Bil är en arbetsplats där vi uppskattar när hjulen snurrar snabbt och att vi alla gör den resan som ett stort team. Vi är en brokig skara yrkesgrupper, alla med sin specifika kompetens. Det är något som vi värderar högt och som vi vet skapar en unik helhet som ger våra kunder bästa tänkbara service, kunskap och bemötande i sitt bilägande. Tillsammans arbetar vi mot morgondagens hållbara mobilitet- för våra kunder, medarbetare och vår planet.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968 i Avesta. Idag finns vi i Avesta, Eskilstuna, Lund, Sundsvall, Vimmerby, Västervik och Västerås. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar och fritidsfordon. I bolaget är vi idag ca. 300 anställda

Genom lokal närvaro, förståelse och kunskap hjälper Landrins Bil människor med allt som rör deras fordon - allt från serviceavtal till bilvård.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.