Lambertsson expanderar i Norrland och vi söker nu en depåchef som vill vara med och starta upp vår TA-division i Sundsvall!

Vår TA-division erbjuder helhetslösningar inom trafikanordningar samt uthyrning av trafikanordningsmaterial till alla typer av jobb, stora som små. I vårt produktsortiment ingår bland annat TMA-bilar, barriärer samt avstängnings- och skyltmaterial.

Om rollen

I rollen som depåchef kommer du att ha mycket kundkontakt. Då vår målsättning är att växa inom branschen och utveckla vår verksamhet ingår kundbesök och bearbetning av den lokala marknaden som en viktig del i ditt arbete. Du arbetar aktivt för att stärka vårt varumärke och skapa goda och långsiktiga kundrelationer. Du kommer att vara delaktig i budget och prognosarbetet och du bidrar även med viktig expertis till vår kalkylavdelning i våra anbudsförfaranden.

Din profil

Vi tror att du är en ansvarstagande person som har drivs av att engagera och motivera dina medarbetare. Du är duktig på att bygga goda relationer och tidigt fånga kundernas behov för att kunna leverera med hög kvalitet. Vi ser även att du har en god ekonomisk förståelse.

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete och kunskap om TA-verksamhet. Alternativt har du erfarenhet från ledande roller inom drift- och underhållsarbete, asfalt eller Trafikverksprojekt. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du är certifierad enligt Trafikverkets "SIK-kompetenskrav Nivå 3A".

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Stefan Svensson, Divisionschef, 0725-33 38 40,
Mer info
Kontaktperson Stefan Svensson, Divisionschef
Telefon 0725-33 38 40
Område Sundsvall
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars (11 dagar kvar)