Depåchef Rental

Depåchef Rental

Lambertsson Rental etablerar sig i Norrland med ambitionen att bli branschens bästa leverantör! Därför söker vi dig som med stort engagemang vill vara delaktig i att starta upp och utveckla vår verksamhet i Sundsvall.

Om rollen

Rollen som depåchef innefattar personal- ,budget- och resultatansvar för uthyrningsverksamheten i Sundsvall. Det innebär att ledarskap kommer naturligt för dig, kryddat med en stor portion affärsförståelse och ekonomiskt tänkande. Du är ansvarig för planering av det dagliga arbetet på depån, men du arbetar även aktivt med att stärka vårt varumärke och utveckla vår verksamhet på ett lokalt plan. I rollen ingår mycket kundkontakt i syfte att skapa och underhålla långsiktiga relationer med våra kunder, kontinuerlig bevakning och bearbetning av den lokala marknaden är därför mycket viktigt.

Om dig

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av att leda personal och som ledare har du förmågan att skapa delaktighet och engagemang hos dina medarbetare. Du drivs av att genom goda relationer göra affärer, leverera höga resultat och skapa nöjda kunder. Det är även viktigt att du har god ekonomisk förståelse. Du är en person som trivs med att utveckla både affärer och människor! Du som söker får gärna ha erfarenhet från uthyrningsbranschen eller liknande branscher. Har du kännedom om byggprocessen och ett etablerat lokalt nätverk inom branschen är detta ett stort plus. Datavana erfordras och B-körkort är ett krav.

Vårt erbjudande

Hos oss får du en utvecklande tjänst med stora möjligheter att själv vara med och påverka ditt arbete. Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten. Urval sker löpande så vill du vara med på resan ser vi gärna att du skickar in din ansökan omgående!

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Erik Mogren, Regionchef, 0733-84 71 71,
Mer info
Kontaktperson Erik Mogren, Regionchef
Telefon 0733-84 71 71
Område Sundsvall
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt (36 dagar kvar)