Serviceman till bodetablering

Serviceman till bodetablering

Vi behöver förstärka vår bodverksamhet i Sundsvall med en serviceman och söker nu dig som trivs med ett omväxlande arbete med kunden i fokus.

Uppdraget är med start omgående och urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Om rollen

Som serviceman i vår bodverksamhet har du en viktig roll när det gäller underhåll och service av bodarna som ska ut till våra kunder. Våra kunder har olika behov för sina bodetableringar och din uppgift är bland annat att anpassa våra bodar efter kundernas behov och önskemål samt genomföra kontroll av funktioner för att säkerställa att allting fungerar som det ska. Arbete på fält hos kund förekommer, så det är ett krav att du har körkort.

Du ingår i ett team där ni tillsammans jobbar aktivt för att ge bästa möjliga service till våra kunder.

Om dig

Vi tror att du har någon form av hantverksbakgrund där montage och service varit en stor del. Vidare trivs du i en roll med varierade arbetsuppgifter och drivs av att ge god service till våra kunder. Du är duktig på att se vad som behöver göras och tar gärna egna initiativ. Du behöver vara en strukturerad person som gillar att ha ordning och reda omkring dig. Service är en självklarhet för dig och det faller sig naturligt att leverera den bästa lösningen för kunden. För att lyckas i rollen ser vi att du har god maskinkännedom och ett tekniskt intresse.

Vilka är vi?

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Robert Ullberg, kundcenterchef, på 0725-33 33 66 eller robert.ullberg@lambertsson.com
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 nov 2022 (3 dagar kvar)