VD till LBS, Lule Building System AB

VD till LBS, Lule Building System AB

LBS har gjort en fantastisk resa senaste åren och har stora möjligheter framåt. Vi söker nu en engagerad VD som vill fortsätta driva företagsutvecklingen och som har intresse för både affärer och människor. Känns det rätt? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som VD hos LBS ansvarar du för helheten med fokus på marknad, ekonomi, organisation, miljö och kvalitet. Du välkomnas till ett företag som är stolta över allt man åstadkommit till idag och som ser ljust på framtiden då stor potential finns. Företaget präglas av en unik kultur som är flexibel, öppen och trygg.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som VD är din huvudsakliga uppgift att leda och utveckla företaget och dess medarbetare. Stort fokus ligger på att skapa och bibehålla goda relationer på alla nivåer både inom och utanför organisationen. Du kommer att vara företagets ansikte utåt och en god representant för verksamheten i alla sammanhang. Med detta följer marknadsföring, försäljning och utveckling av affärsområden. Vidare ansvarar du för att driva företaget med fokus på lönsam och långsiktig tillväxt och verka för en innovativ och hållbar utveckling. Till dina ansvarsområden hör också ekonomi och budgetarbete. Placeringsort är flexibel men du bör kunna vara på plats på kontoret i Liden cirka 2 dagar i veckan.

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet som VD/avdelningschef eller motsvarande roll med personalansvar. Du har också erfarenhet av teknisk försäljning med goda resultat och goda kunskaper inom ekonomi. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska. God datorvana krävs för tjänsten liksom B-körkort. Meriterande är erfarenhet från byggbranschen och kunskaper inom entreprenadjuridik.

Som ledare är du trygg och tydlig samtidigt som du är lyhörd mot omgivningen. Ditt goda ledarskap visar sig i förmågan att skapa engagemang, delaktighet och resultat både intert och externt.

Om verksamheten

Lule Building System AB började med försäljning av elprodukter och specialiserar sig idag på stora projekt där erbjudandet är helhetslösningar, allt från inledande projektering till driftsättning av anläggningar. Roland Wennberg och sönerna Daniel och Mathias Hallin har tillsammans med de anställda byggt ett snabbt växande företag.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson Ida Sollander
Telefon 090-160535
Område Sundsvall
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (12 dagar kvar)