Anbudsingenjör till LBS, Lule Building System AB

Anbudsingenjör till LBS, Lule Building System AB

Det går bra för LBS och därför utökar vi nu med en duktig anbudsingenjör inom elkraft som vill vara med på resan framåt! Du erbjuds ett spännande och sjävständigt arbete som präglas av frihet under ansvar och många intressanta kundkontakter. Har du erfarenhet inom branschen och teknisk affärsverksamhet kan det här vara rollen för dig. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Du kommer att ingå i LBS projektorganisation med uppgift att leverera projekt i form av totalentreprenader och mindre projekt. I din roll kommer du att utföra projektanbud på framförallt kraftanläggningar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Till dina främsta uppgifter hör att ta fram bästa möjliga anbud på den tid som står till förfogande. Du analyserar kundens krav och behov avseende utrustning, kvalitet och leveranstid och säkrar att anbuden tillgodoser dessa. Vidare ansvarar du för de finansiella aspekterna för anbudet genom fastställda uppföljningsprocesser. Under anbudstiden kommer du att bevaka och kommentera frågor gällande exempelvis riskexponering, försäkringar och förbättringar. Du medverkar också i förhandlingar och arbetar aktivt med att försöka nå de allra bästa villkoren.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet inom området elkraft. Alternativt har du en teknisk utbildning på gymnasienivå och omfattande yrkeserfarenhet som är relevant för tjänsten. Vi värdesätter branschkännedom och goda kunskaper inom avtalsjuridik.
Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. B-körkort är ett krav liksom goda kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel. Det är ett plus om du också har erfarenhet av kalkylprogram som exempelvis Bidcon.

Som person är du driven, engagerad och vill utgöra en viktig del i företagets fortsatta utveckling. Vidare har du sinne för affärer och god förmåga att identifiera kundens behov. Du trivs med att arbeta med flera uppgifter parallellt; i team såväl som på egen hand och besitter en god problemlösningsförmåga.

Om verksamheten

Lule Building System AB började med försäljning av elprodukter och specialiserar idag på stora projekt där erbjudandet är helhetslösningar, allt från inledande projektering till driftsättning av anläggningar. Roland Wennberg och sönerna Daniel och Mathias Hallin har tillsammans med de anställda byggt ett snabbt växande företag.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson Ida Sollander
Telefon 090-160535
Område Sundsvall
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (11 dagar kvar)