Skadeförebyggare till väletablerat försäkringsbolag

Skadeförebyggare till väletablerat försäkringsbolag

Nu söker vi dig som vill ta tillfället i akt att få värdefulla meriter hos ett av regionens mest välkända försäkringsbolag! Har du erfarenhet från byggbranschen och vill bygga långsiktiga kundrelationer? Bra! Hos Länsförsäkringar Västernorrland arbetar du för en organisation som är kundägt och har en lokal och trivsam prägel. Beskriver du dig dessutom som en serviceinriktad person som sprider positiv energi i din omgivning? Då verkar du ju vara klippt och skuren för den här tjänsten! Välkommen in med din ansökan redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Länsförsäkringar Västernorrlands räkning en Skadeförebyggare. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Länsförsäkringar Västernorrland under sex månader med start i April. Nu har du möjlighet till att förärva värdefulla meriter som skadeförebyggare i en organisation som har lokal prägel och alltid närhet till kunden.

Länsförsäkringar Västernorrland söker nu dig som ska vikariera för en anställd under en föräldraledighet. Arbetstiderna är förlagda vardagar 08:00-16:45 och du utgår från kontoret i Sundsvall alternativt hemifrån din bostad. Inledningsvis kommer du att gå med rutinerade kollegor för att med hjälp av dem på bästa sätt komma in i arbetsuppgifterna och rutiner. Tillsammans med dem sätter du även en plan för kommande veckor och följer därefter dina planerade besiktningar. Vidare får du en grundläggande genomgång kring Länsförsäkringars försäkringslösningar samt hur du utför en besiktning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Länsförsäkringar Västernorrland önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se. Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

I rollen som skadeförebyggare arbetar du med att utföra besiktningar med huvudinriktning mot våtrum, kök samt kunders brandsäkerhet.Till din hjälp kommer du att ha ett protokoll som du utgår från. Du bidrar till en bra kundupplevelse och kommer med tips och rådgivning rörande hur kunden undviker fuktskador. Med hjälp av personlig service skapar du förtroende och långsiktiga relationer gentemot Länsförsäkringars kunder.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Boka kundmöten
  • Kundbesök
  • Besiktning
  • Rådgivning
Vi söker dig som

Är praktiskt lagd och har erfarenhet inom bygg och/eller VVS-branschen och du kan arbeta heltid i sommar. Du innehar B-körkort samt tillgång till bil då dagsresor i Regionen förekommer inom tjänsten. Du talar och skriver svenska flytande då arbetsuppgifterna förutsätter detta i dina möten med Länsförsäkringars kunder.

Det viktigaste för tjänsten är att du som person är serviceinriktad och utåtriktad. Du mår gott bland andra samt sprider en god energi omkring dig. Då du i tjänsten är en ambassadör och representerar Länsförsäkringar Västernorrland förstår du vikten av gott kundbemötande samtidigt som du är lösningsorienterad för att kunna bistå kunderna med det dem behöver.

START: April
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jennifer Flyckt
Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Anställda på Länsförsäkringar Västernorrland har lokal anknytning och har därmed lättare att engagera sig, förstå och hjälpa sina kunder än de som befinner sig långt borta. Länsförsäkringar Västernorrland är både försäkringsbolaget, banken och fastighetsförmedlingen som kan ordna det mesta som har med kundens trygghet att göra. Inte bara skydd för familj och ägodelar, och inte bara det som har med kundens pengar att göra, utan både och. Allt samlat på ett ställe samtidigt.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.