Kemtvättare sökes till Kvissletvätten i Sundsvall!

Kemtvättare sökes till Kvissletvätten i Sundsvall!

Är du ute efter ett arbete där du har fartfyllda dagar och får träffa kunder? Vill du ha en inkluderande arbetsmiljö där du får arbeta fysisk? Om det låter intressant, läs gärna vidare så berättar vi mer om tjänsten. Urvalet sker löpande, välkommen in med din ansökan!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Kvissletvättens räkning en kemtvättare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Kvistletvätten under sex månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kvisletvätten har vunnit en upphandling och behöver utöka sin personalstyrka med en ytterligare anställd. Dina arbetstider är vardagar klockan 8-17 och du kommer att spendera dina dagar tillsammans med ägarna Anneli och Patrik som ser framemot att du ska börja hos dom.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Kvissletvättens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till jennifer.flyckt@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

I rollen som kemtvättare blir dina dagar fartfyllda och du får kombinera ett fysiskt arbete med kundbemötande. Kunderna kan vara företagskunder men också privata kunder. Du kommer att använda dig av kemisk rengöring för att tvätta alla möjliga textilier såsom mattor, kläder, dukar m.m. Därefter ska du stryka, ånga och mangla textilierna efter kundernas behov.

Inledningsvis i din anställning får du en genomgång om arbetsrutinerna och utöka arbetsuppgifterna succesivt. Kassahantering ingår också i arbetsuppgifterna.

Vi söker dig som

Kan kommunicera och skifta i tal och i skrift på svenska och engelska då arbetsuppgifterna förutsätter detta. Vidare ser vi positivt på om du innehar ett B-körkort då hämtning av kunders tvätt kan förekomma.

Det viktigaste i denna roll är att du är rätt person för tjänsten. Vi söker dig som är glad och social då du möter många kunder. Vidare är det viktigt att du är flexibel och prestigelös i ditt arbetssätt och kan ändra dina arbetsuppgifter vid behov. Du är alltså inte rädd för att "ta i". Hos Kvissletvätten får du ta del av en inkluderande miljö med en lättsam stämning, vi ser långsiktigt på dig i denna roll.

START: 2/3
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jennifer Flyckt

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Hos Kvissletvätten kan du få hjälp med kemtvätt, vattentvätt, tvätt av mattor, tvätt av arbetskläder, Mangling av dukar/sängkläder och mycket mer!
Du som kund behöver inte boka någon tid utan det är bara komma in till butiken. Alla är välkomna till Kvissletvätten!!

Läs gärna mer på deras hemsida: https://kvissletvatten.wordpress.com/category/forsta-sidan/
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Städ
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.