Elkonstruktör

Elkonstruktör

Konstruktör/Idrifttagare inom Elkraft sökes till Kraftteknik Strömberg AB

Om tjänsten:
Vi på Kraftteknik växer och söker därför just nu efter Konstruktörer/idrifttagare inom Elkraft. Kraftteknik är ett privatägt och välmående företag med en platt organisation. Detta skapar en trivsam arbetsmiljö med korta beslutsvägar där du får känna att du är en del av företagets fortsatta utveckling.

Vem är du?
Vi är ute efter det bästa av två världar, har du flera års erfarenhet på nacken och kan kliva rakt in och bli en viktig del i företaget är det utmärkt. Är du å andra sidan teknikintresserad och vill ta din kunskap och erfarenhet till nästa nivå är även du välkommen med en ansökan! Oavsett om du har varit i branschen i 20 år eller har ett intresse och är på väg in i branschen är vi intresserade av att träffa dig.

Vi har ett krav, och det är att du har B-körkort.

Utöver det är följande meriterande:
  • Kunskap och erfarenhet om reläskydd
  • Erfarenhet av idrifttagningar
  • Erfarenhet om olika styrsystem inom elkraft
  • Felsökning och schemaläsning
  • Rita/Konstruera i CAD-miljö

Vad erbjuder vi?
Vi har förstått vikten av att ta väl hand om våra anställda varför vi erbjuder en mycket attraktiv och bra personalvård. Vi håller till i nya fina lokaler där både arbetsro och trivsel skapas.

Om ansökan:
Urval och intervjuer sker löpande där annonsen kan komma att tas ner före sista ansökningsdag, 30 september, så skicka in din ansökan redan idag till anders.ydehall@kraftteknik.se.
Mer info
Kontaktperson Anders Ydehall
Email Mejla Anders Ydehall
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://kraftteknik.se/
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kraftteknik Strömberg AB erbjuder service, underhåll, ombyggnad och reparationer, samt även drift- och serviceavtal av kraftanläggningar och högspänningsanläggningar från 400 till 400.000 Volt.

Inom företaget finns mer än 40 års erfarenhet och kompetens som sträcker sig över ett stort område. Vi är dessutom fabrikatoberoende och har kompetens att utföra arbeten på de flesta fabrikat som i dag finns på marknaden.

I juni 2013 så flyttade vi in i vår helt nybyggda fastighet som är belägen i sydöstra Birsta några km norr om Sundsvall. Förutom en betydligt förbättrad arbetsmiljö och trivsel har vi också möjligheten att ta in riktigt stora transformatorer för översyn och reparation i vår nya verkstad.