Vi söker Project Logistics Coordinator till Valmet

Vi söker Project Logistics Coordinator till Valmet

Project Logistics Coordinator till Valmet
Valmet är den ledande globala utvecklaren och leverantören av processteknik, automation och tjänster för massa-, pappers- och energibranschen. Vi strävar efter att bli världsmästare i att betjäna våra kunder. Valmets omsättning år 2017 uppgick till cirka 3,2 miljarder euro. Våra mer än 12 000 yrkesverksamma runt om i världen arbetar nära våra kunder och är engagerade i att förflytta våra kunders prestanda framåt - varje dag. Valmets huvudkontor ligger i Esbo, Finland och aktierna är noterade på Nasdaq Helsingfors.

Vi söker en person som vill utvecklas i en spännande branch med goda framtidsutsikter. Du kommer att arbeta med att skapa en total kostnadseffektiv leveransplan baserat på de riktlinjer som fastställts av ledningsgruppen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Stöd till leveransplaneringsprocessen.
  • Stöd till försäljning och projektorganisation.
  • Transportupphandling, välja partners och skapa projektkontrakt med leverantörer.
  • Identifiera valuta, juridiska och skattemässiga krav som påverkar logistik.
  • Samarbeta och kommunicera med kund, leverantörer och internt i Valmets organisation.
  • Förhandlingar med globala kunder och leverantörer.
  • Hantera kundfakturering enligt betalningsvillkor.
Vi söker dig som har relevant civil- eller högskoleingenjörsutbildning eller motsvarande , du har erfarenhet av att arbeta inom Logistikområdet. Som person är du serviceinriktad och flexibel, du har förmåga att arbeta självständig och kan ta egna initiativ. Vi förutsätter att du har lätt för att jobba i projekt i nära samarbete med kollegor. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet från liknande tjänst är meriterande.

Du skall ha möjlighet att resa i tjänsten. Tjänsten är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av Kornboden Rekrytering och Bemanning med goda möjligheter till anställning hos Valmet för rätt person.

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast, via Kornbodens hemsida www.kornboden.se dock senast 10 juni .Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Kornbodens Rekryteringsansvarige Jens Olsson telefon 060-789 05 01

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund. Kornboden en del av OnePartnerGroup
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Administration, Koordinator, Transport & Logistik, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.kornboden.se/
Sista ansökningsdag 18 juli (29 dagar kvar)