Skogsekonom/Fastighetsmäklare till LRF Konsult i Sundsvall

Skogsekonom/Fastighetsmäklare till LRF Konsult i Sundsvall

Skogsekonom/Fastighetsmäklare till LRF Konsult i Sundsvall

Vi söker dig som vill arbeta som fastighetsmäklare hos Sveriges största förmedlare av skogs- och lantbruksfastigheter. Vill du ha en yrkesroll som hela tiden erbjuder nya utmaningar? Ta nästa steg i karriären genom att påverka utvecklingen på LRF Konsult. Till vårt kontor i Sundsvall söker vi nu en fastighetsmäklare.
Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt.

Arbetsbeskrivning
I din nya roll kommer du att arbeta med förmedling av skogs- och lantbruksfastigheter, ge rådgivning till spekulanter samt ta dig an värderingsuppdrag. Som fastighetsmäklare kommer du även att aktivt arbeta utåt på marknaden för att etablera nätverk i syfte att skapa förmedlingsuppdrag och bidra till LRF Konsults pågående tillväxtresa. Hos oss får du ett omväxlande och utvecklande arbete där det endast är ditt driv som sätter gränserna.

Vem är du?
Du har relevant utbildning på högskolenivå och en ambition att bli registrerad mäklare, du har förmodligen ett stort intresse för skog och lantbruk, är du redan registrerad mäklare är det självklart en merit. Som person är du förtroendeingivande har du ett stort yrkesmässigt engagemang, du tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du trivs när du får ha eget ansvar för din planering, arbetssituation och verka i en flexibel arbetsmiljö.

Vad erbjuder vi dig?
För tredje året i rad i Universums årliga mätning är LRF Konsult utsedda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare.

På LRF Konsult erbjuder vi dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta. Som stöd har du nya digitala lösningar för både kund och medarbetare samt goda kompetensutvecklingsmöjligheter
- Välkommen att växa med oss till en av Sveriges bästa rådgivare!

Vi samarbetar med Kornboden Rekrytering & Bemanning i den här rekryteringen. För ytterligare information Kontakta Kornbodens Rekryteringsansvarige Jens Olsson 060-789 05 01. Ansök senast 2018-10-07 på Kornbodens hemsida www.kornboden.se. Urval sker löpande så ansök redan i dag!

Fackliga representanter
Unionen Pär Wiklund, tel. 063-15 71 21
SACO Maria Bellskog, tel. 060-67 88 03

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund. Kornboden är en del av OnePartnerGroup
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Kornboden Resurs AB
Hemsida http://www.kornboden.se/
Sista ansökningsdag 7 okt (15 dagar kvar)