MittSverige Vatten & Avfall AB söker Dagvattensamordnare

MittSverige Vatten & Avfall AB söker Dagvattensamordnare

MittSverige Vatten & Avfall söker:

Dagvattensamordnare

På MittSverige Vatten & Avfall arbetar vi för ett hållbart samhälle. Vår ständiga närvaro hos natur och människor gör att vi har ett stort ansvar och en viktig roll för ett fungerande kretslopp. I våra tre ägarkommuner Sundsvall, Timrå och Nordanstig bor över 120 000 invånare. Det är för dem, men kanske ännu mer tillsammans med dem, vi arbetar för att driva, utveckla, och bidra med kunskap inom vatten- och avfallsfrågor. Alltid med hållbarhet och miljö i fokus. Våra värdeord - Mod. Öppenhet och Helhetssyn - Ska alltid genomsyra verksamheten.

Vatten är vårt viktigaste livsmedel. Sundsvall och Timrå har ett av Europas bästa vatten tack vare naturlig rening genom hundratusenåriga sand- och rullstensåsar. Affärsområde vatten och avlopp ansvarar för att majoriteten av invånarna i Sundsvall, Timrå och Nordanstigs kommuner alltid har tillgång till rent vatten, och att våra älvar, sjöar och hav är skyddade mot föroreningar. Vi löser samhällets behov av vattentjänster med inriktning på hög leveranssäkerhet och samhällsnytta i dialog med vår omgivning.

Om tjänsten

Vi förstärker nu verksamheten med en ny tjänst som dagvattensamordnare, du kommer att få möjlighet att vara med och forma och utveckla tjänsten. I rollen kommer du att ha ett övergripande ansvar för utveckling och samordning inom dagvattenområdet.

I rollen ingår följande
  • Bolagets huvudrepresentant i olika dagvattenforum
  • Kontaktperson mot kommunerna gällande samordningsfrågor kring dagvatten
  • Ansvar för att relevanta styrdokument och planer inom ansvarsområdet tas fram, förvaltas och utvecklas i samverkan med VA-strateg
  • Projektledare för projekt som dagvattenrådet beslutar om samt för övriga utvecklingsprojekt inom området
  • Ansvar för processfrågor kopplade till befintliga och nya dagvattenanläggningar
  • Omvärldsbevakning för att inhämta information om teknikutveckling, lagstiftning mm
Kompetens

Vi söker dig som har relevant universitetsutbildning eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig, dokumenterad erfarenhet och juridisk kompetens inom dagvattenområdet är mycket meriterande. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du kommunikativ, social och strukturerad. Du har helhetssyn och förmåga att se sammanhang i långsiktigt perspektiv. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i ett stabilt kommunalt bolag. Inom verksamheten finns en hög kompetens och en vilja att vårda samhället ur ett hållbart perspektiv med miljön i fokus. Vårt engagemang återspeglar sig i den stolthet och anda som finns bland våra medarbetare. Utöver detta bedriver vi även ett aktivt hälsoarbete. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vår målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare där varje medarbetare har möjlighet att utvecklas och växa i sin roll. Drogtest är obligatoriskt vid nyanställning.

Vi samarbetar med Kornboden Rekrytering & Bemanning i den här rekryteringen. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast via Kornbodens hemsida www.kornboden.se dock senast 3 februari. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Kornbodens Rekryteringsansvarige Jens Olsson telefon 060-789 05 01

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.

Fackliga representanter

Kent Johansson, Sveriges ingenjörer, tfn 070-190 54 80

Lars Erik Löfdahl, Vision, tfn 070-399 95 36

Kornboden Rekrytering&Bemanning i Sundsvall AB är en del av OnePartnerGroup
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Kornboden Resurs AB
Hemsida http://www.kornboden.se/
Sista ansökningsdag 3 feb (12 dagar kvar)