MECA söker Verkstadscoach

MECA söker Verkstadscoach

MECA-koncernen är en ledande aktör på eftermarknaden för bilreservdelar, verktyg och verkstadsutrustning. Vår verksamhet vilar på en effektiv distribution av reservdelar och verktyg via våra avdelningar till professionella bilverkstäder. Allt vi gör syftar till en sak - ett enklare och mer kostnadseffektivt bilägande med högsta kvalitet och service. MECA ingår i Mekonomen Group.

Vi söker nu Verkstadscoach

Med anledning av samarbetet med OKQ8 där MECA och OKQ8 tillsammans ska vidareutveckla och förfina OKQ8:s bilverkstadskoncept söker vi nu ytterligare en person som ska verka som Verkstadscoach för OKQ8:s bilverkstäder.

Beskrivning:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att arbeta i din region med implementering och affärsutveckling av konceptet OKQ8 Bilverkstad samt att bygga upp och vidhålla kundrelationerna. Du skall föra en effektiv och tight kommunikation mellan OKQ8 och MECAs organisation för att skapa optimal genomslagskraft av mervärden i konceptet. Du har budgetansvar för din region.
Tjänsten kommer att verka i Mellansverige och norrut, vi är därför flexibla med placeringsort inom regionen.

Varför ska du arbeta inom MECA?:
Vi erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete i ett framgångsrikt och offensivt företag. MECA är inne i en spännande förändringsresa där du är välkommen att vara med och bidra! Tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
För oss som arbetar på MECA är mångfaldsfrågor en viktig del i vår vardag. Vi strävar efter en högre representation av medarbetare med internationell bakgrund, jämnare könsfördelning samt en åldersstruktur som på bästa sätt speglar våra kunder.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som gärna har erfarenhet av verkstadsdrift, du ska vara kommunikativ, serviceminded och målmedveten. Erfarenhet och hantering av konceptförsäljning inom bildetaljer eller märkeshandeln är meriterande. God datorvana och körkort är ett krav.
Tjänsten innebär mycket resande inom din region varför det är stort plus om du har tidigare erfarenhet av ett resande jobb.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning.

Sysselsättningsgrad:
Heltid.

Arbetstid och lön:
Dagtid.

Övrig information:
Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt.
Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.kornboden.se.
Tillsättning sker efter överenskommelse.
Kornbodens rekryterare mottar frågor gällande kvalifikationer etc. under hela ansökningstiden.

Rekryteringsprocessens huvuddrag:
  • Ansökningsperiod med möjlighet till frågor och svar
  • Första urval
  • Telefonkontakt med ett första urval
  • Intervju
  • Slutligt urval och presentation MECA
  • Referenstagning
  • Personlighetstest
  • Slutintervjuer
  • Återkoppling och avslut
I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund. Kornboden är en del av OnePartnerGroup.

Sökord: försäljning, affärsutveckling, konceptförsäljning, marknadsföring, kundbearbetning, MECA, OKQ8
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning, Key Account Manager, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Kornboden Resurs AB
Hemsida http://www.kornboden.se/
Sista ansökningsdag 19 nov (6 dagar kvar)