Servicesnickare med kundfokus till vår växande organisation

Servicesnickare med kundfokus till vår växande organisation

Vi söker en självgående servicesnickare med vilja att driva egna projekt till vår verksamhet i Sundsvall. Vi ser att du som söker har kundfokus, erfarenhet av branschen och har ett öga för kvalité. Du behöver kunna hantera tempoväxlingar och stressfyllda situationer. Du blir en del av ett arbetslag vilket kräver att du är social och samarbetsvillig för att fungera i vårt höga arbetstempo.

I arbetet kommer du att möta kunder vilket innebär att du måste se till att ditt arbetslag håller rent efter sig. Det är viktigt att kunna jobba mot uppsatta mål och ta ansvar för att arbetet blir utfört i tid och på ett korrekt sätt.

Tjänsten består av sköta eftermarknad och service, slutbesiktningar, delta vid montage samt driva egna projekt.

I arbetet att driva projekt ingår att jobba efter upprättad tidplan och budget samt ansvara för kvalitet- och arbetsmiljöarbetet.

Krav / meriterande / arbetslivserfarenhet
Yrkesbevis
B-körkort
Behärskar det svenska språket i både tal och skrift samt göra dig förstådd muntligt på engelska.
Lön enligt överenskommelse

Anställningsvillkor
Heltid.
Anställningstid enligt överenskommelse.
Resor och arbete på andra orter kan förekomma.

Arbetsgivarens webbplats
www.klingstahusmodul.se
Mer info
Kontaktperson Peter Hugozon
Telefon 070-6128595
Email Mejla Peter Hugozon
Område Sundsvall
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.klingstahusmodul.se/
Sista ansökningsdag 25 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Klingsta Hus & Modul monterar årligen runt 50 småhus från Hudiksvall i söder till Kiruna i norr. Verksamheten är baserad i Sundsvall med platsledning i Sundsvall och Luleå.

Vi har en platt organisationsstruktur där nya idéer och förslag på utveckling uppmuntras. Vi tror på högt i tak och att ha kul på jobbet då det skapar goda förutsättningar för dig att göra ett bra jobb.

Organisationen består av sälj/marknad, två arbetsledare och en servicesnickare som tillsammans med inhyrd bemanning färdigställer våra projekt.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.