Enhetschef inom Fastighet- och Lyftsäkerhet till Sundsvall

Enhetschef inom Fastighet- och Lyftsäkerhet till Sundsvall

Motiveras du av att arbeta i en bred roll med affären i fokus? Är du en naturlig ledare och drivs av att utveckla en teknikorganisation? Kiwa Inspecta är en internationell leverantör av tjänster inom besiktning, provning, certifiering, teknisk konsultation och utbildning. Vår storlek, stabilitet och globala bredd gör att vi skapar långsiktiga kundrelationer, levererar hög service och alltid sätter säkerhet i första rummet. Är du en av oss som varje dag vill arbeta med att skapa Trust, Quality & Progress?

Kiwa Inspecta är en av världens viktigaste företag när det gäller skyddandet av människors hälsa och säkerhet. Vi är nu inne i en spännande expansiv fas och växer i hela landet, vi söker därför dig som är nyfiken på att ta dig an rollen som enhetschef inom Fastighets- och Lyftsäkerhet! Du är intresserad av att arbeta i en teknisk bransch, har erfarenhet från personalledning och har ett naturligt affärsmannatänk.

Om jobbet

Kiwa Inspecta söker en affärsdriven chef som vill driva och utveckla enheten Fastighet & Lyftsäkerhet i Sundsvall. Enheten levererar professionella besiktningstjänster inom lyft, hiss, OVK, el och brand.

Som enhetschef blir din huvuduppgift att utveckla och driva enheten mot nya mål. Detta innebär ett kontinuerligt arbete med kundkontakter, en stor tyngdpunkt kommer att ligga på kundbearbetning och skapa nya affärer. Du har ett affärsmannatänk och strävar efter lönsamhet. Rollen är utvecklande och utmanande då du kommer att ha ett fullständigt resultatansvar för din enhet. Du kommer att ingå i affärsområdets ledningsgrupp och rapporterar direkt till affärsområdeschefen. Dessutom blir ett av dina viktigaste områden och uppgifter att arbeta med vidareutveckling, coaching och att motivera ca 20 medarbetare både enskilt såväl som hela gruppen inom enheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter;
 • Utveckla enheten genom att skapa nya affärer
 • Bearbeta såväl befintliga som nya kunder
 • Vara affärsdriven och skapa nya möjligheter
 • Budgetansvar och personalansvar
 • Motivera och inspirera medarbetare
 • Utveckla befintlig personal
 • Rekrytera nya medarbetare
Dina kommande möjligheter
Du får möjligheten att utveckla och utmana dig själv då rollen innebär stort ansvar och mycket variation. Du kommer att få arbeta inom många olika teknikområden och problemställningar.

Du och dina framtida kollegor skapar en helhet som ger våra kunder lösningar som är unika på marknaden.

Vi söker dig som är/har
 • Erfarenhet av personalledning
 • Erfarenhet av att arbeta med ett affärstänk
 • Erfarenhet från försäljning
 • God datorvana, inklusive Office-paketet
 • God svenska och engelska i tal och skrift ·
Meriterande är om du har
 • Erfarenhet från verksamhet inom fastighetsförvaltning eller annan liknande verksamhet då vi vill utveckla verksamheten inom Ovk-, el- och brandbesiktning.
 • Vi ser gärna att du bor i närheten av vårt kontor i Sundsvall
Som person ser vi att du är du trygg och balanserad, du har energi, sunt förnuft och driver kontinuerligt enhetens utveckling mot företagets mål. Du tar egna initiativ, är strukturerad och affärsmässig med fokus på god lönsamhet och tillväxt.

Du är positiv och drivs av att komma framåt. Du tänker gärna utanför ramarna och vågar komma med nya idéer. Att du har ett ekonomiskt intresse och drivs av att göra affärer ser vi som en självklarhet. Du bidrar också med din kompetens och ett helhetstänk inom affärsområdets ledningsgrupp.

Utöver detta ser vi gärna att du är social och har ett intresse av att lära känna dina kollegor!

Så här söker du

Ansök genom att klicka på "Sök den här tjänsten".
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. För frågor kontakta Jonas Axelsson, affärsområdeschef, 010- 4793461.

Vi ser fram emot din ansökan!

Inför den här rekryteringen har vi noga övervägt våra annonseringsvägar och vill därför undanbe oss kontakt med rekryterings- och annonsförsäljare.
Mer info
Kontaktperson Jonas Axelsson
Telefon 010- 4793461
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kiwa.se
Sista ansökningsdag 1 maj 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kiwa Inspecta är en internationell leverantör av tjänster inom besiktning, provning, certifiering, teknisk konsultation och utbildning. I Sverige är vi 750 medarbetare som arbetar på något av våra 26 lokalkontor, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi är en del av den globala Kiwa-koncernen som har verksamhet i över 40 länder. Tillsammans arbetar vi för att skapa säkerhet, trygghet och hållbar utveckling för våra kunder världen över.