Säsongsmedarbetare Säljare Bygglager - K-Bygg Fresks Sundsvall

Säsongsmedarbetare Säljare Bygglager - K-Bygg Fresks Sundsvall

Säsongsmedarbetare - Vill du bli en av oss i Sundsvall?

Högsäsongen närmar sig - och då menar vi inte vackert väder eller mogna jordgubbar - utan att folk vill bygga altan, lägga golv och måla om hallen. Därför behöver vi förstärkning!

Nu söker vi fler säljare på Bygglager som vill vara med på vår resa mot branschens mest nöjda kunder. På K-Bygg i Sundsvall är det full fart och högt i tak. Vi drivs av försäljning och vill alltid ge bästa kvalitet på både service och produkter i våra kundmöten.

Varför K-Bygg?

Hos K-Bygg fokuserar vi på människan - oavsett om det handlar om kunder, medarbetare eller partners. Bygg och renovering handlar om förtroende - och med kunskap, rätt sortiment och bra service möter vi kunderna på deras villkor för att ta deras projekt framåt. Vi värdesätter därför det personliga engagemanget hos våra medarbetare extra mycket, då vi är övertygade om att det är just det som är nyckeln till goda och hållbara relationer och affärer.

Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal där man blir del av en snabbväxande och framgångsrik organisation som kombinerar internationell storlek med lokal förankring.

Dina arbetsuppgifter

Som säljare på bygglager under säsongen/sommarvikarie arbetar du i första hand med service till våra besökande kunder, försäljning, plock av kundorder, påfyllning av varor samt lastning och lossning av gods. Erfarenhet från branschen samt truckkort är meriterande.

Vi söker flera säljare till sommarsäsongen som sträcker sig från maj - september och tjänsterna är på 100% under perioden.

Din profil

Du har fyllt 18 år och har gymnasieutbildning samt datorvana. Du har goda kunskaper i svenska och behärskar även engelska. Vi önskar att du har arbetserfarenhet från liknande bransch där du arbetat med försäljning eller kassa. Kunskap inom bygghandeln och byggmaterial är såklart mycket meriterande. Som person är du nyfiken, lyhörd, noggrann, kommunikativ och trivs att samarbeta med andra. Du är kundorienterad, social, ansvarsfull och har servicekänsla ut i fingerspetsarna.

Ansökan

Passar rollen dig? Skicka in din ansökan redan idag! Bifoga gärna ett CV och några rader om dig själv. Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

K-Bygg värdesätter kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Darefelt, anders.darefelt@k-bygg.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på K-Bygg är Sveriges nya bygghandel och vi söker ständigt nya hungriga talanger som brinner för branschen.

Vi vill skapa team med personer som tillsammans gillar att skapa affärer, jobba med service och tror på att bygga långa relationer med kunder. Kanske är det dig vi pratar om? Gillar du att leverera, göra det lilla extra och överträffa förväntningar? Det gör vi också. Att skapa förutsättningar för våra kunder att möjliggöra sina byggprojekt är vårt fokus på K-Bygg.

Dagligen strömmar mängder av kunder genom våra butiker, där vi tillhandahåller produkter, tjänster och är ett bollplank för diverse bygg- och måleriprojekt för både proffs och hemmafixaren. Vi tror på att vara den nära och lokala bygghandeln, oavsett om våra kunder besöker någon av våra butiker eller handlar via vår e-handel.