Student som leveransadministratör till KVD

Student som leveransadministratör till KVD

Söker du ett extrajobb på sidan av dina studier där du skaffar dig meriter inför framtiden? Är du en utåtriktad person som kan kundrelationer ut i fingerspetsarna? Nu söker vi dig med genuint bilintresse till KVD i Sundsvall.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för KVDs räkning en student som leveransadministratör. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet och inledningsvis kommer du att arbeta en dag/vecka, framförallt fredagar, för rätt person finns möjligheten till att även ta på dig fler pass.

KVD i Sundsvall består av ett ungt, framåt team om sju personer.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och KVDs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Din roll som leveransadministratör innefattar till stor del kundmottagning, både via telefon och mail samt via besök i butiken. I båda fallen är du den första personen som kunden kommer i kontakt med, varpå det är din uppgift att ge ett gott första intryck mot kund.

Då kunderna avser både köpare och säljare av bilar har du en bred roll som bland annat inkluderar:
  • Daglig kontakt med säljkoordinatorer på KVD huvudkontor
  • Kontakt med köparen
  • Utlämning av bil
  • ID kontroll
  • Påställning av bil samt försäkring
  • Leverans administration
  • Genomgång vid inlämning av bil enligt checklista
Du hjälper även kunden med rådgivning när det gäller utlämnandet av köpt bil, därför läser du på om den aktuella bilen, för att kunna förankra affären med köparen.

Vi söker dig som

Är studerande och har minst ett år kvar av dina studier. Du förstår vikten av att förmedla ett köp och ansvara över försäljning av annans bil. Du innehar B-körkort och du har goda kunskaper i både svenska och engelska då det krävs i kontakten med KVD:s kunder. Har du fler språkkunskaper är det meriterande för tjänsten då många av köpen sker från utlandet. Vi ser det som positivt om du är uppdaterad på nybilsfronten och har ett genuint intresse för bilar.

Som person har du ett gott ordningssinne och arbetar strukturerat. Då butiken besöks av olika typer av kunder så är du en social kameleont och kan anpassa dig efter den specifika kunden. Du har skinn på nästan och för att kunna genomföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt har du ett serviceinriktat och problemlösande sätt att vara. Eftersom vår kund arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

START: Omgående
OMFATTNING: Deltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

KVD är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar. Våra kunder är privatpersoner, företag och myndigheter. Vi testar, värderar och beskriver grundligt våra auktionsobjekt innan vi lägger upp dem till försäljning på kvd.se. I KVD-koncernen ingår även Sveriges ledande bilvärderingsbolag Bilpriser med värderingsportalen bilpriser.se samt marknadsplatsen kvdpro.com - en marknadsplats för maskiner och tunga fordon.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 sept (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.