Tekniker KONE, Sundsvall

Tekniker KONE, Sundsvall

Nu behöver vi stärka upp med en tekniker till vårt team i Sundsvall, där ditt jobb kommer bestå av en blandning av traditionella, nya och innovativa servicemetoder allt ifrån planerat serviceunderhåll, förebyggande underhåll, felavhjälpning, till akuta uppdrag ute hos våra kunder.

Du kommer jobba med KONE Modular Based Maintenance™ som är en av grundpelarna i vårt engagemang för att våra kunders hissar alltid ska fungera med säkerhet och prestanda av toppklass, där våra underhållsplaner för varje enskild byggnad och utrustning, tar hänsyn till driftmiljö och användning. Utifrån detta skapar du en underhållsplan som är avsedd att förlänga utrustningens livslängd.

Som serviceinriktad tekniker ska du vara lyhörd för driftproblem och agera därefter. Ha en god mekanik- och teknikkunskap inom drift- och underhåll. När du jobbar organiserar du ditt arbete och utför detta på ett säkert sätt, svarar positivt på säkerhetsorienterad feedback.

Din formella bakgrund

Du har gymnasial utbildning inriktning från El/Automation/Drift - Underhåll och samtidigt gillar praktiskt arbete. Det är bra om du har några års erfarenhet av arbete från service och underhåll/mekanik/elektronik. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet inom datoriserad styr, regler och felsökning av elektronik, och vana från hissbranchen värderas mycket högt. Har du även kunskap om och erfarenhet av el så ser vi det som värdefullt. Krav B Körkort.

Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-04-19. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Rekryteringsspecialist Lena Sjö, 010-2184030 eller Distriktschef Örjan Sverker 060-594404

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 19 apr 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.