Högsäsong för engagerad säljare i Sundsvall

Högsäsong för engagerad säljare i Sundsvall

Inför högsäsongen söker vi nu medarbetare som är av det rätta virket. Att jobba hos oss innebär ett högt tempo och många spännande kundmöten. Du är K-rautas ansikte utåt och du älskar försäljning och drivs av att alltid erbjuda bästa möjliga kundservice.

Vi söker dig som vill arbeta som vill jobba med färg, verktyg, trädgård och/eller kassan.

Att arbeta inne i varuhuset eller ute på byggården

Dina främsta arbetsuppgifter är att hjälpa kunden på bästa sätt. Det innebär bland annat försäljning, varuexponering och kassaarbete.

Oavsett var i varuhuset du jobbar så är vi alla ansvariga att våra kunder lämnar varuhuset nöjda och vill komma tillbaka till oss på K-rauta.

Din profil

Vi tror att du har tidigare erfarenhet från sälj- och/eller serviceyrket. Har du dessutom tidigare erfarenhet av bygghandel och byggmaterial så är det mycket meriterande. Du har en gymnasieutbildning, goda grundläggande matematiska kunskaper, datorvana och gärna erfarenhet av SAP. Du behärskar svenska i tal och skrift. Men det allra viktigaste är att du älskar att möta kunder och ge dom ett bemötande i världsklass.

Vi önskar att du har erfarenhet från försäljning och/eller kassavana från liknande branscher.

Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Så ansök redan idag! Beskriv gärna dig själv i ansökningstexten, och har du ett CV så bifoga gärna det

K-rauta tlllämpar bakgrundskontroller som urvalskriterier i alla rekryteringar.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald llför verksamheten.

Har du frågor kring tjänsten kontakta då gärna vår Varuhuschef Heléne Lundberg,, vhc11@k-rauta.se

Ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K-rauta har idag 18 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Haparanda i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland. I

Vi arbetar ständigt med att förenkla och förbättra vår verksamhet så att vi kan fokusera på kunden. Vi medarbetare är ”av det rätta virket” för att vi är entreprenörer som tar ansvar och har en passion för det vi gör. Vi håller det vi lovar och lever efter våra kundlöften. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda kunder.

Är du en driven och engagerad lagspelare som vill vara med på vår resa mot branschens mest nöjda kunder? Då är du
varmt välkommen till oss på K-rauta!