Servicetekniker med grundläggande kunskaper inom el

Servicetekniker med grundläggande kunskaper inom el


Servicetekniker till Sundsvall


Vill du representera ett familjeföretag i städbranschens mest innovativa och expansiva företagskoncern? Just nu söker Johans Städmaskiner en servicetekniker till huvudkontoret i Sundsvall. Johans Städmaskiner AB ingår sedan 2015 i OrboTech-koncernen och erbjuder den professionella marknaden branschledande städmaskiner och städprodukter, samt förstklassig service!

Jobbet

Arbetet som servicetekniker i vårt serviceteam innebär att du inplanerat eller på kundens begäran åker ut och reparerar eller servar maskiner, antingen på plats ute hos kund eller i vår verkstad i Sundsvall. Arbetet omfattar även en administrativ del som går ut på att utföra beställningar och organisera lokalt lager. Du har möjlighet att planera din vardag, men det är även viktigt att du kan vara flexibel då förutsättningarna snabbt kan ändras.

Anställningen omfattar heltidstjänst, vardagar 07:00-16:00. Som servicetekniker utgår du från vår verkstad i Sundsvall och kommer ha tillgång till företagsbil och företagstelefon. Arbetsområdet kommer att vara Västernorrland. Upplärning och utbildning kommer att ske på plats.

Profilen:

Vi söker en servicetekniker med positiv attityd, som är tekniskt lagd och lösningsorienterad. Personen i fråga ska vara organiserad och även vara utåtriktad och självgående då arbetet innefattar mycket kundkontakt samt planering av sin egen tid. Kandidaten vi söker bör ha erfarenhet av reparationer och service, liksom el-kunskap. Erfarenhet av tidigare serviceyrken är också meriterande.

För oss är det viktigt att du brinner för ditt jobb och att du känner för att vara med på vår resa mot att förändra branschen och erbjuda den bäst tänkbara servicen.

Johans Städmaskiner erbjuder
  • Viktig roll i branschens mest spännande organisation
  • Passionerade kollegor, och familjär stämning
  • Möjlighet att utvecklas i din yrkesroll
  • Förmånliga villkor
Kvalifikationer:
  • Grundläggande kunskaper inom el
  • Tidigare yrkeserfarenhet av reparationer och service, vilket innefattar planering och tidrapportering
  • Tidigare erfarenhet inom branschen är ett plus men absolut inget krav
  • Datorvana och goda språkkunskaper i svenska. Både i tal och i skrift
  • Innehavande av B-körkort
Känner du igen dig i profilen och låter jobbet precis som den utmaning du söker?
Då vill vi självklart höra från dig! Urvalet sker löpande, därför ber vi dig att ansöka så snart som möjligt. För mer information, besök: www.johans.se eller kontakta vår servicechef, Rasmus Burvall på 060-789 05 85.

Johans Städmaskiner levererar skur- och sopmaskiner, samt tillbehör och service. Med verksamhet i Västernorrland, Gävleborg och Jämtland förser vi kommuner, landsting, industrier, städbolag, butiker, hotell och restauranger med städmaskiner av högsta kvalitet. Bolaget ingår i OrboTech-koncernen som är branschens mest expansiva och innovativa bolagsgrupp.

Nyckelord: Servicetekniker, service, reparation, städmaskiner, el, elektriker
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 25 juli 2019 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.