Personlig assistent sökes i Sundsvall

Personlig assistent sökes i Sundsvall

Hej! Jag är en kvinna som bor i Sundsvall och söker dej som har en god förmåga att samarbeta med olika människor .För mig är det viktigt att du är lyhörd och intresserad av att vilja tolka mina signaler. Jag tror att du som söker är en lugn, empatisk och positiv person.

För mej är det också viktigt att du är intresserad av att hjälpa mej att hitta nya möjligheter i min vardag. Du vill gärna följa mej ut på dagliga promenader och du har erfarenhet av omvårdnad. Önskvärt är att du kanske till och med delar mina intressen som ridning och bad.

Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Det kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Du ska assistera mig med det som jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning, på det sätt som jag önskar. Din arbetsplats är där jag befinner mig. Det är meriterande med undersköterskeutbildning och gärna erfarenhet av autism. Pga arbetets intrigitetsnära natur söker jag endast kvinna assistenter.

Jag kan idag erbjuda två tjänster:

Tjänst 1: Arbetstid omfattning ca 75%, schemalagd dag, kväll, natt och helg.

Tjänst 2: Timanställding, dvs med varierande arbetstid. Arbetspass enligt överenskommelse, vid behov.

Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse, med hänsyn för eventuell uppsägningstid.

Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1230.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Hemvård / personlig assistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://jag.se/
Sista ansökningsdag 14 mars 2020 (20 dagar kvar)