Kvalitetschef/kvalificerad inköpare till Järven

Kvalitetschef/kvalificerad inköpare till Järven

Till Järven Health Care i Örnsköldsvik söker vi nu en Kvalitetschef/kvalificerad inköpare i en kombinerad roll. Är du driven, tycker om sociala kontakter och att skapa relationer men har samtidigt ett intresse av att göra noggranna analyser? Då kan det här vara en tjänst för dig! Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Som Kvalitets- och inköpschef är din huvudsakliga arbetsuppgift att leda och vidareutveckla kvalitetsarbetet med fokus på felfria produkter samt stödja, underhålla och utveckla företagets kvalitetssystem gentemot design och gällande certifieringar och lagstiftning: ISO-9001, ISO-13485. Du har det övergripande ansvaret över inköpsprocessen med att analysera och beräkna kostnader för upphandling/inköp, för att sedan föreslå lönsamma metoder. Du kommer även arbeta med att hitta förhandlingsstrategier. Du är ansvarig för arbetsprocesserna med bland annat kostnadsanalyser, riskeliminering, leverantörsamarbete, prisförhandling och villkor. Detta med hänsyn till kostnad, kvalitet och konkurrens. Arbetet innebär resor både inrikes och utrikes för att besöka produktionsenheter och leverantörer.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I arbetsuppgifterna ingår:
Att driva och bygga upp kvalitetsarbetet
Att sammanställa och utvärdera statistikunderlag för att identifiera förbättringsområden
Att delta i utredningar och förbättringsprojekt som påverkar kvalitetssystemet
Att medverka vid interna- och externa revisioner
Att samverka med kunder och leverantörer i kvalitetsfrågor
Att sköta inköp och säkra leverantörsledet

Vem är du?

För att passa i rollen så tror vi att du har examen på högskolenivå eller annan utbildning som bedömt som likvärdigt inom juridik, medicin, farmaci, ingenjörsvetenskap eller någon annan relevant vetenskaplig disciplin samt har minst ett års yrkeserfarenhet av regulatoriska frågor eller kvalitetsledningssystem på området för medicintekniska produkter. Du kan även ha fyra års yrkeserfarenhet av regulatoriska frågor eller kvalitetsledningssystem på området för medicintekniska produkter.

Vi söker dig som strävar efter bästa möjliga sätt att jobba för att på ett säkert och effektivt sätt uppfylla de regelverk som ligger till grund för kvalitetssystemet. Dina personliga egenskaper är av stor betydelse och vi söker en person med analytisk läggning, samarbetsförmåga och en stark drivkraft. Du är tydlig i din kommunikation då det är viktigt att uttrycka åsikter och argument på ett bra sätt. Eftersom resandet är en naturlig del av arbetet är det ett krav att du behärskar engelska och svenska i tal och skrift samt har B-körkort. Meriterande är om du sedan tidigare är van vid att arbeta internationellt.

Om verksamheten

Vi erbjuder produkter till sjukvård, akutvård, hemsjukvård, äldreomsorg, psykiatri och specialinrättningar. Järven Health Care har mer än 40 års erfarenhet i branschen av tillverkning av madrasser till sjukvårdssektorn. Vår ambition är att erbjuda högsta möjliga liggkomfort för patienten genom hela vårdkedjan i kombination med bästa möjliga hygien, kvalitet och säkerhet.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson Ida Sollander
Telefon 090-160535
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Inköpare, Industri & Anläggning, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (1 dag kvar)