Murare till Jämtfasad AB!

Murare till Jämtfasad AB!

Är du utbildad murare och gillar att arbeta med traditionella metoder? Trivs du att arbeta i grupp och har en god laganda och känsla för kvalité? Då är den här tjänsten för dig!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Jämtfasads räkning en murare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Jämtlands Fasad under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Jämtfasad's önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter

I rollen som murare hos Jämtfasad jobbar du mellan 7-16 i ett sammansvetsat team, ingen dag är den andra lik och du kommer tillsammans med dina kollegor göra hantverksmässiga utföranden. Du kommer självklart få en gedigen introduktion och verktyg för att lyckas i rollen samt gå bredvid en erfaren kollega som hjälper dig.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter
  • Putsa kalkputs, traditionell murning och putsning.
  • Använda traditionella svenska puts/murbruk
  • Putsa lister
Vi söker dig som

Som har tidigare erfarenhet som murare och yrkesbevis, samt B-körkort. Du trivs att jobba lagorienterat och är bekväm att ta egna initiativ samt är noggrann med att hålla tider.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Jämtfasad. Du är anpassningsbar och har lätt att läsa samt följa instruktioner då arbetsuppgifter kräver det. Då du även kommer ha daglig kontakt med både kunder och kollegor så har du god social kompetens samt samarbetsförmåga.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Frida Söderström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Jämtfasad AB är ett specialföretag som arbetar med puts och murning, fasadrengöring, läggning av stengolv, samt mindre byggnadsarbeten i samband med större puts- och murentreprenader. Vi arbetar också med renovering av betong, exempelvis balkonger, betongväggar, etc. Kunderna hittar du bland kommunala och privata fastighetsbolag, församlingar, kraftbolag och byggentreprenörer.
Arbetsområdet omfattar Jämtland, Västernorrland och Västerbotten. Att med hög kvalitet och miljöriktiga produkter utföra mur- och putsentreprenader samt antikvariska ombyggnader på ett tekniskt riktigt sätt inom Mittnorden.

Läs gärna mer på deras hemsida: www.jamtfasad.nu
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 24 apr 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.