MC-mekaniker till Harley Davidson i Sundsvall!

MC-mekaniker till Harley Davidson i Sundsvall!

Brinner du för att köra och meka
med HD lika mycket som vi och vill få möjligheten att på daglig basis jobba med ditt största intresse? Harley Davidson i Sundsvall är en del av
Northbike-koncernen som i sin tur är en av Nordens största handlare av fritidsfordon, och då vi snart rullar in i högsäsong för MC behöver vi utöka vårt verkstadsteam med en mekaniker inom HD.

Som mekaniker hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att meka med våra motorcyklar. Du kommer få arbeta i vår toppfräscha och nybyggda anläggning vid södra brofästet och bli en del av ett härligt gäng motornördar.

Till rollen som mekaniker söker vi dig som har ett genuint intresse för motorcyklar och framförallt HD. För att trivas och lyckas i tjänsten behöver du vara tekniskt lagd, triggas av problemlösning och känna dig hemma i verkstadsmiljön.
Utöver detta ser vi att du har hög arbetsmoral, är noggrann och vill ha ordning runt omkring dig. Vi har det senaste året lagt mycket fokus på vårt varumärke som arbetsgivare och att våra medarbetare ska gå till jobbet med en bra känsla i magen. Det är därför viktigt att du delar våra värderingar kring samarbete, gemenskap och att laget före jaget är ett vinnande koncept för en trivsam arbetsplats.

Tjänsten avser heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande. Vid intresse skicka in din ansökan till andreas.sedin@h-dsundsvall.se.

Dream it. Live it!
Mer info
Kontaktperson Andreas Sedin
Telefon 0706960111
Email Mejla Andreas Sedin
Område Sundsvall
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.northbike.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (2 dagar kvar)