Projektledare till Hemabs utveckling & projektavdelning

Projektledare till Hemabs utveckling & projektavdelning

Är du civil- eller högskoleingenjör med dokumenterad erfarenhet av projektledning? Är du dessutom drivkraftig, strukturerad och leder projekt på ett affärsmässigt sätt? Läs då vidare!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Hemabs räkning en Projektledare.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Hemab under 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Hemabs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som projektledare på HEMABs utveckling & projektavdelning har du ett totalansvar för utvalda projekt kopplat till Hemabs olika affärsområden. Projekten är av varierande storlek och karaktär inom området anläggning och teknik. Detta innebär allt från uppförande/ombyggnader av byggnader, anläggningar, processutrustning och utredningar av olika slag. Du ansvarar för planering och styrning av projekten och deltar i hela processen med tillhörande form- och samrådskrav, där tonvikten ligger på utredning, projektering, upphandling och genomförande.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Planering
  • Upphandling
  • Projektering
Vi söker dig som

Troligtvis är du civil- eller högskoleingenjör med dokumenterad erfarenhet av projektledning. Du är drivkraftig och strukturerad och förväntas leda projekt på ett affärsmässigt och effektivt sätt mot uppsatta mål. Du är en ansvarstagande och trygg person med god förmåga att kommunicera i tal och skrift. Genom din helhetssyn och ditt sätt motiverar du och skapar engagemang internt samt hos externa samarbetspartners/leverantörer. Löpande rapportering sker till din uppdragsgivare, normalt en av affärsområdescheferna eller VD, samt indirekt till styrelsen i vissa projekt.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Christoffer Sanchez Lindgren, 073-800 37 77

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Vill du veta mer om Hemab, besök deras hemsida. https://www.hemab.se/
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 19 apr (30 dagar kvar)