Rådgivare till Luckstakontoret

Rådgivare till Luckstakontoret

Dina arbetsuppgifter

Drivs du av att skapa goda kundupplevelser och vill jobba i en affärsdriven miljö där lönsamheten visas genom trogna och nöjda kunder? Då är förmodligen rollen som rådgivare hos oss rätt för dig!

Som rådgivare hos oss får du möjlighet att på ett affärsmässigt och personligt sätt möta våra kunders spontana behov av vår service, våra produkter och tjänster. Med utgångspunkt från kundens behov förmedlar du produkter inom alla våra områden. I ditt arbete har du ett nära samarbete med dina kollegor för att utveckla kundens hela affär.

Du ger rådgivning till både nya och befintliga kunder och bidrar aktivt till att kunderna når en optimal digitaliseringsgrad och beskriver pedagogiskt hur de digitala tjänsterna används. För oss är det viktigt att du har en förståelse att du är bankens ansikte utåt och ser det som en naturlig del i ditt uppdrag. Rollen kommer att innebära spontana kundmöten i vår kundtjänst tillsammans med bokade rådgivningar.

Din profil

För att trivas i rollen som rådgivare behöver du ha en affärsdriven personlighet, gilla service och vara utåtriktad. Du har lätt för att bygga relationer, med såväl nya som befintliga kunder. Du har god förståelse för vårt arbetssätt och digitaliseringens påverkan på våra kunders beteenden och följer marknadens utveckling.

För dig är det en självklarhet att sätta kunden och kundens behov i fokus och du ser en naturlig koppling mellan affärsmässighet och nöjda kunder.
Meriterande är tidigare erfarenhet inom bank, Swedsec licens för rådgivare, kreditbeviljningsrätt samt försäkringsförmedlingsrätt Privat SAK och Privat LIV men det är inget krav. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB och alla frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen hänvisas till ansvariga rekryteringskonsulter Olof Westling 073-3512734 olof.westling@clwork.se eller Märta Adolfsson 073-3512771 marta.adolfsson@clwork.se
Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast den 24 mars.
Mer info
Kontaktperson Olof Westling
Telefon 073-3512734
Område Sundsvall
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hälsinglands Sparbank är banken som gör det möjligt för människor och företag att förstå, förenkla och utveckla sin ekonomi. Att ge tillbaka och göra skillnad är ett löfte vi ger våra kunder. Med vårt samhällsengagemang stöttar vi mängder av initiativ inom barn- och ungdomsverksamheter samt inom förenings- och näringsliv. Vi värnar om ett bättre samhälle för alla.

För att visa uppskattning till vår personal är det viktigt för oss att ha en god arbetsmiljö och att vår personal får tillbaka i form av förmåner och omhändertagande. Vi satsar därför mycket på gemensamma aktiviteter och friskvård. Hälsinglands Sparbank är en fristående bank, vilket innebär att våra beslut fattas lokalt. Vi är idag ca 90 anställda på fem olika kontor med en företagskultur som genomsyras av ledorden engagerad, nära och öppen.
Ett av våra kontor ligger i Lucksta, ca 2 mil utanför Sundsvall. Luckstakontoret ligger inbäddat i det lilla samhället omgivet av en lantlig idyll. Lokalerna är nyligen renoverade och ger ett hemtrevligt intryck. På kontoret arbetar idag 4 erfarna rådgivare och en kontorschef. Då en rådgivare går vidare till nya utmaningar söker vi nu dennes efterträdare.