Kontorschef i Lucksta

Kontorschef i Lucksta

Dina arbetsuppgifter

Som kontorschef i Lucksta får du möjlighet att leda och driva en liten bank med stor potential. Det är du, som i samarbete med din personal som bestämmer målen som ni ska jobba emot. Genom ditt coachande och motiverande ledarskap utvecklar ni kontorets affärsverksamhet.
I rollen ingår HR och personalfrågor som lönesamtal, arbetsrättsligt ansvar, kompetensutveckling och säljcoaching mm.
Andra arbetsuppgifter som ingår i rollen som kontorschef är att ansvara för och att organisera, planera och leda verksamheten utifrån det lokala marknadsbehovet i enlighet med bankens värderingar och visioner.
En viktig del i arbetet är att vara ansiktet utåt genom att bla bygga nätverk med det lokala näringslivet och partners för att behålla befintliga kunder och bearbeta nya. Vi erbjuder dig en trivsam och hemtrevlig arbetsmiljö med kompetenta, prestigelösa och självgående kollegor.
Det perfekta jobbet för dig som vill utveckla ditt ledarskap!

Din profil

Vi söker dig som trivs i rollen att axla ansvaret för dina medarbetares utveckling och välmående samtidigt som du triggas av att skapa och jobba mot uppsatta mål. Ditt ledarskap kännetecknas av delaktighet, engagemang och som person är du kommunikativ och tydlig.
Du har en utåtriktad personlighet och för dig är det självklart att skapa, underhålla och utveckla lönsamma relationer med medarbetare, kunder och partners. Dvs du bör ha en naturlig ådra för affärer och stimuleras av detta.
För dig förefaller det naturligt att utveckla bankens lokala förankring och du ser bankens samhällsansvar som självklart - såväl affärsmässigt, som utifrån vår historia och värderingar.

Kanske jobbar du idag som privatrådgivare och vill utveckla ditt ledarskap, eller så jobbar du redan som chef inom bankvärlden eller inom någon annan bransch.
Vi ser det som meriterande men inget krav om du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller HR. Relevant yrkesbakgrund i kombination med rätt personlighet väger lika tungt! Varmt välkommen med din ansökan!

Vi samarbetar med Clockwork och alla frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen hänvisas till Karin Fällman ten Berg 073-351 27 08.
Du söker tjänsten via www.clockworkpersonal.se. Tillsättning av tjänsten sker så fort som möjligt och urvalet sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Karin Fällman Ten Berg
Telefon 073-351 27 08
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Administration, Kontorschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Igår (-1 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hälsinglands Sparbank är banken som gör det möjligt för människor och företag att förstå, förenkla och utveckla sin ekonomi. Att ge tillbaka och göra skillnad är ett löfte vi ger våra kunder. Med vårt samhällsengagemang stöttar vi mängder av initiativ inom barn- och ungdomsverksamheter samt inom förenings- och näringsliv. Vi värnar om ett bättre samhälle för alla.

För att visa uppskattning till vår personal är det viktigt för oss att ha en god arbetsmiljö och att vår personal får tillbaka i form av förmåner och omhändertagande. Vi satsar därför mycket på gemensamma aktiviteter och friskvård. Hälsinglands Sparbank är en fristående bank, vilket innebär att våra beslut fattas lokalt. Vi är idag ca 90 anställda på fem olika kontor med en företagskultur som genomsyras av ledorden omtanke, tillgänglighet och enkelhet.
Ett av våra kontor ligger i Lucksta, ca 2 mil utanför Sundsvall. Luckstakontoret ligger inbäddat i det lilla samhället omgivet av en lantlig idyll. Lokalerna är nyligen renoverade och ger ett hemtrevligt intryck. På kontoret arbetar idag 4 erfarna rådgivare och en kontorschef. Då kontorschefen ska flytta till Linköping söker vi nu hennes efterträdare.