Rekrytering av en platschef/projektledare till Gustafssons Rör i Sundsvall!

Rekrytering av en platschef/projektledare till Gustafssons Rör i Sundsvall!

Vill du arbeta för ett framgångsrikt och stabilt VVS-företag där du på sikt kommer att ha ett stort inflytande över hela organisationen? Är du ledaren som på ett lyhört sätt motiverar och engagerar personalen? Värdesätter du värdeord såsom öppenhet, närhet och trygghet? Om du har svarat "ja" på dessa frågor så läs vidare så berättar vi mer.

Välkommen in med din ansökan! Är det kanske dig som vi väntar på?

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Gustafssons Rörs räkning en platschef/projektledare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Gustafssons rör. Alla önskemål är att frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Gustafssons Rör har lokal närvaro i Norrland och arbetar nära sina kunder för att leverera hög kvalité på de tjänster som erbjuds. Det finns idag två kontor - ett i Umeå och ett i Sundsvall som består av 25 medarbetare som jobbar med allt inom VVS.

Arbetsplatsen på Sundsvallskontoret har idag fem anställda och ha som målbild att expandera inom den närmsta tiden. Arbetstiderna är vardagar mellan klockan 07:00-16:00. Uppdragsgivare som du kommer att samarbeta med är bland annat rikstäckande byggföretag samt lokala byggföretag. Gustafssons Rör erbjuder anställda utbildningsinsatser och individuell utveckling med konkurrenskraftiga löner och förmåner där de varje år satsar på teambuildingresor. Här är beslutsvägarna dessutom korta!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter blir dels att dagligen organisera, delta och planera verksamhetens olika projekt. Som platschef/projektledare har du personalansvar samt ansvar för diverse ekonomiska uppgifter. Du är Sundsvallskontorets kontaktperson och ansikte utåt gentemot befintliga kunder och kommer också att bearbeta nytt kundnätverk. Inledningsvis i din anställning kommer du att få en gedigen överlämning av deras nuvarande platschef och coachas in i en viktig nyckelposition.

I rollen ingår:
  • Personalansvar
  • Projektledning
  • Ekonomi/Budget
  • Uppföljningar/mål
Vi söker dig som

Har tidigare arbetslivserfarenhet och utbildning inom VVS. Ett krav är också att du har erfarenhet av personalfrågor samt projektledning. Du kommer att vara din egen entreprenör och vi ser därför att du tidigare har haft ett ekonomiskt ansvar. Krav för tjänsten är även körkort B samt att du talar och skriver på svenska då företagets kunder kräver detta. Vi värdesätter din arbetslivserfarenhet främst inom området och att du har en lokal kännedom!

Dina personliga egenskaper värdesätts högt och vi söker en person med goda ledaregenskaper och som kan balansera ett tydligt ledarskap med den teamkänslan som råder på arbetsplatsen.
Du ser den enorma potential denna roll innebär och arbetar med ett stort driv och engagemang. Du är affärsmässig i ditt förhållningssätt där yrkesstolthet och nöjda kunder är en självklarhet för dig.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid - rekrytering
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jennifer Flyckt

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Gustafssons Rör är ett företag som sätter stort värde på hög moral, trygghet och närhet till deras kunder och anställda. De vill vara en bra arbetsgivare som ger sina medarbetare möjlighet att vara delaktig och få möjlighet till att utvecklas. Gustafssons Rörs kunder skall se dom som en rättvis och ärlig motpart och ett företag med hög tillgänglighet, flexibilitet och effektivitet.

Gustafssons Rörs ledord har ända sedan starten varit:
Öppenhet - Vi strävar efter en öppen dialog både internt och externt för bättre beslutsunderlag och slutresultat.
Närhet - Vi är ett lokalt installationsföretag med hög tillgänglighet.
Trygghet - Bredd kompetens och hög yrkesskicklighet präglar alla våra uppdrag.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.