Säljande Platschef till Greencarrier i Sundsvall

Säljande Platschef till Greencarrier i Sundsvall

Greencarrier Freight Services går en spännande framtid till mötes och man vill utveckla Sundsvallsskontoret med en engagerad och driftig ledare som skall ansvara för kontorets utveckling och bistå marknadens behov av Greencarrier Freight Services transport- och logistiklösningar. Gillar du försäljning, ledarskap och har erfarenhet från transportbranschen? Då har du möjlighet att söka nästa steg i karriären som säljande platschef på Greencarrier Freight Services kontor i Sundsvall.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
  • Fördela uppgifterna i ditt team och ge medarbetarna rätt förutsättningar att lyckas i sina roller samt kontinuerligt utveckla produktivitet och kostnadseffektivitet.
  • Sälja in Greencarrier Freight Services hela tjänsteutbud till nya och befintliga kunder samt utveckla kontoret som är ett fullservicekontor som hanterar alla typer av transportlösningar som sjö, flyg, bil, järnväg och specialtransporter.
  • Upprätta årlig budget, prognos och lokal affärsplan och ansvara för att dessa följs och uppfylls. Du ansvarar för både intäkter och kostnader.
  • Personalansvar inkluderande lönesättning, utvecklingssamtal samt rekrytering av ny personal.


Din profil


För att lyckas i rollen så har du erfarenhet från transportbranschen där du framgångsrikt arbetat med försäljning av transport och logistiklösningar. Du har ett starkt driv, är målinriktad och trivs med ansvar och ägandeskap. Du är en engagerad och prestigelös ledare som involverar och stöttar dina medarbetare och räds inte att även arbeta operativt.

Du kommunicerar obehindrat på engelska i tal och skrift, har god systemvana och är en erfaren användare av Office-paketet.

Till din hjälp har du ett team om 3 väldigt erfarna speditörer. Ni sitter tillsammans i ljusa och fräscha lokaler i Ryds Glas huset i Skönsberg och du rapporterar till Regionchefen för Norra Sverige.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Dagtid / Fast lön

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Sista ansökningsdag 2022-05-31. Vid frågor om tjänsten kontakta OnePartnerGroup Örnsköldsvik. Rekryteringskonsult Patrik Olsson.

Om Greencarrier Freight Services

Greencarrier Freight Services is a freight forwarding company that offers smart and sustainable logistic solutions and supply chain management services. As part of JAS Worldwide, we have access to a network of over 280 offices in 49 countries, using all modes of transport including ocean, air, road and rail solutions. As part of 6000 employees with a culture of respect, honesty, integrity and diversity - People make the difference.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Patrik Olsson
Telefon 0660689605
Område Sundsvall
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se