Engagerad Ekonomiadministratör sökes till Golv Ettan i Sundsvall!

Engagerad Ekonomiadministratör sökes till Golv Ettan i Sundsvall!

Söker du ett arbete på deltid där du får möjlighet att utvecklas? Är du en person som tycker om att ta egna initiativ och är drivande i dina processer? I så fall är det här tjänsten för dig då du får du chansen att växa in i ett företag som erbjuder dig varierande arbetsuppgifter från högt till lågt. Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Golv Ettans räkning en Ekonomiadministratör på 50%. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Golv Ettan. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Golv Ettans önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se. Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Tjänsten omfattar deltid på 50 % där dina arbetstider är förlagda under kontorstid. Vi söker dig till Golv Ettans lättsamma och härliga team som ser framemot att du ska komma på plats. Du har chans till ett flexibelt schema då du får vara med och påverka hur du vill förlägga din arbetstid.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiadministratör kommer du arbeta självständigt med de löpande ekonomiska arbetsuppgifterna som omfattar Golv Ettan och deras två dotterbolag. Då dina arbetsuppgifter kommer innebära allt mellan högt och lågt krävs det att du inte är rädd för att ta egna initiativ och vara drivande i dina processer. Främsta arbetsuppgifter är:
  • Attestera fakturor
  • Löneutbetalning
  • Löpande bokföring
  • Månadsrapportering
Vi söker dig som

Har god datavana och goda kunskaper i svenska då arbetsuppgifterna kräver det. Meriterande är om du har en utbildningsbakgrund inom ekonomi på Universitets- eller Högskolenivå. Det är även meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Golv Ettan. Du är ansvarsfull och lösningsorienterad eftersom du kommer vara till stor del ensam i positionen.

START: Omgående
OMFATTNING: Deltid, 50%
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jennifer Flyckt

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Golv Ettan lägger omkring 100 000 kvm golvbeläggning per år i området Sundsvall och Timrå. Golv Ettan har stor och bred kunskap om allt som rör golv och golvarbeten och utför allehanda renoveringar i ditt hem eller på din arbetsplats. Alla medarbetare är välutbildade golvläggare och plattsättare. Golv Ettan är medlem i GBR(Golvbranschens riksorganisation), auktoriserat Golvföretag, godkända av GVK (Svensk våtrumskontroll) och är miljöcertifierade enligt ISO14001 sedan 2003. http://www.golvettan.se/
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 9 juli (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.