Montageledare till GlasPartner AB

Montageledare till GlasPartner AB

Är du en driven person som vill arbeta inom ett mindre företag med stora utvecklingsmöjligheter? Har du erfarenhet av praktiskt arbete och söker en tjänst där du får arbeta självständigt? GlasPartner utökar så ta chansen och sök redan idag! Kanske kommer du med tiden att ha delägarskap i GlasPartner?

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för GlasPartners räkning en montageledare. Du kommer under de sex första månaderna att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet. Har samarbetet fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en fortsatt anställning hos GlasPartner, vilket kommer att vara alla parters målsättning.

Du kommer att erbjudas goda utvecklingsmöjligheter och gränsen för din utveckling sätts mestadels av dig själv. Tillsammans med din chef, som även är grundare och ägare till företaget, kommer du att sätta en gemensam plan för hur just du kan utvecklas tillsammans med bolaget.

Arbetsuppgifter

Som montageledare hos GlasPartner kommer du inledningsvis att arbeta med olika typer av montage. Du kommer att arbeta självständigt där du har ansvar över ditt arbete med montage av GlasPartners produkter. Det arbete du genomför, kan variera från större glasfasader till enstaka mindre glaspartier. Vidare kommer även montage av exempelvis solskydd, dörrautomatik, säkerhetsgaller, jalusier och fönster omfattas i rollen.

Du kommer ha tillgång till egen firmabil och området som du arbetar utifrån är Sundsvall. Dagbok fylls i kontinuerligt från din mobil vilket innebär ett fritt arbete under eget ansvar.

Hos GlasPartner är ledord som god service och hög kvalitet centrala vilket innebär att du kommer arbeta nära dina kunder och leverantörer där du skapar, bibehåller och utvecklar relationer.

Det finns chans till mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget så som kalkylering, projektledning till att arbeta med större projekt samt delägarskap! Här kan du själv i stor grad påverka din vardag och framtida utveckling.

Vi söker dig som

Som är händig och praktiskt lagd, du har någon tidigare arbetslivserfarenhet av praktiskt arbete. För tjänsten krävs B-körkort samt goda kunskaper i svenska både i tal och skrift då du kommer att kommunicera med kunder samt leverantörer. Om du har grundläggande kunskap i engelska och tidigare erfarenhet av GlasPartners produkter är det meriterande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos GlasPartner. Därför har du som person ett driv och vilja för att skapa resultat genom att självständigt och tillsammans med andra hittar kostnadseffektiva lösningar åt GlasPartners kunder. Du har en förmåga att prioritera och effektivisera ditt arbete och till din hjälp kommer du att ha en att-göra-lista som du själv ansvarar för. Då du kommer ha stora utvecklingsmöjligheter inom bolaget ser vi därför att du är en person som har lätt för att ta för dig samt att det kommer naturligt för dig att skapa nya kontakter och bygga relationer.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Ida Strömgren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

GlasPartner är ett ungt familjeföretag som finns på Alnö i Sundsvall. De har en gedigen erfarenhet inom fönster-, glas-, och solskydd. GlasPartner arbetar även med glasräcken, metallpartier, glaspartier, fönsterfilm, markiser, dörrautomatik, galler och jalusier. Det gör att de snabbt hittar lösningar på specifika problem. Tillsammans med erfarna samarbetspartners, säljer, monterar och reparerar de jobb till fasta priser med garanti.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 17 mars (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.