Teknisk säljare till GS-Hydro AB, Sundsvall

Teknisk säljare till GS-Hydro AB, Sundsvall

Teknisk Säljare

Sundsvall

Vi söker nu en tekniskt driven säljare inom hydraulik. Du kommer att sälja in lösningar såsom kompletta rörsystem, ledningskomponenter samt service (installation, engineering, prefabricering av rör, slang produktion) till kunder på den svenska marknaden. Som säljare arbetar du i hela säljkedjan från marknadsföring, framtagande av offerter och kontrakt till kontraktsskrivning. Lösningarna för både nyförsäljning, ombyggnationer, uppgraderingar och eftermarknad.

Våra kunder finns inom gruvindustrin, papper & massa, vattenkraft, återvinningsindustrin, mobilhydraulik samt marinindustrin. Du kommer ha ett nära samarbete med våra kunder med stöd av interna resurser. Du är verksam på fältet 3-4 dagar i veckan, resterande tid går åt till uppföljning samt planering vid vår anläggning i Sundsbruk.

I tjänsten ingår tjänstebil, dator etc. Vi är kollektivanslutna via Unionen och har friskvårdsbidrag.

Din profil

För att vara framgångsrik i denna roll krävs det att du har 5-10års erfarenhet med försäljning inom hydraulikområdet samt har en god teknisk förståelse. Du har hanterat större projektaffärer under ett antal år och brinner för att arbeta med kunder och hjälpa dem att utveckla sin verksamhet. Vi ser gärna att du har utbildning på högskolenivå eller motsvarande kompetens.

Som person är du
  • flexibel, mångsidig samt kundorienterad
  • självgående, drivande, samarbetsvillig och ansvarstagande
  • lätt att ha att göra med och starkt förtroendeingivande
  • du trivs med att arbeta självständigt och i team
Vårt koncernspråk är engelska, därav är det viktigt att du har lätt för att uttrycka dig i såväl tal som skrift. För rätt person är GS-Hydro ett företag där utvecklingsmöjligheterna är mycket goda, det är en verksamhet under stark tillväxt och det ges stora möjligheter till flexibilitet och att själv påverka ditt arbetssätt.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Ulf Hammar på 0706-06 31 00. Urval och intervjuer sker löpande.

Ansök genom att skicka oss ditt personliga brev samt CV via ansökningsknappen.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GS-Hydro är en ledande globala aktör av "kompletta icke-svetsade rörsystem". Vi finns representerade i mer än 15 länder och har ca 400 anställda och ingår i det Italienska företaget Interpump Group. År 2019 beräknas omsättningen i koncernen bli ca 65M€. Vi levererar kompletta system, (Design/Engineering, material & komponenter, prefabricering samt supervisorservice), kundanpassade, prefabricerade rörmoduler och/eller separata ledningskomponenter. GS-Piping systemet används i en rad olika applikationer av kunder i olika industrisegment såsom Marin, Offshore, Landbaserad industri.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, teknisk säljare, teknisk försäljare, teknisk försäljning, utesäljare, utesälj, fältsäljare, fältförsäljning