Rekrytering av Licensspecialist till snabbväxande IT- företag!

Rekrytering av Licensspecialist till snabbväxande IT- företag!

Vill du tillhöra ett företag som det senaste året haft en stark tillväxt? De söker nu fler medarbetare och är intresserade av att komma i kontakt med framtidens GDM:are. Är du positiv, ambitiös och söker dig vidare i karriären för att bli en del av ett företag som siktar på att bli bäst i Sverige på funktionell IT? Då är det dig vi söker!

GDM söker dig som vill arbeta med mjukvarulicenser för flertalet tillverkare, med Microsoft i synnerhet, och fungera som en specialist inom området. Har du tidigare erfarenhet från arbete med liknande uppgifter ser vi det som väldigt meriterande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för GDMs räkning en Licensspecialist. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos GDM.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och GDMs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på GDM erbjuds du en spännande vardag med högt tempo. Dessutom med en arbetsmiljö som andas engagemang, personlig utveckling och goda prestationer.

Du kommer bland annat att arbeta med:
  • Administration, inköp och livscykelhantering av licenser
  • Rådgivning och försäljning inom licenshantering
  • Utveckling och förbättring av kunders lösningar
  • Utveckling och effektivisering av licenshantering, såsom processer, rutiner etc.
Vi söker dig som

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos GDM.
Då arbetet innebär mycket kontakt med kunder sätter vi stort värde på att du är utåtriktad som person samt driven och målinriktad när det kommer till att möta kundernas förväntningar och krav.

Du har tidigare erfarenhet inom området mjukvarulicenser, gärna hos flertalet tillverkare där Microsoft är ett baskrav. Du diskuterar obehindrat kunders utmaningar vad gäller IT-lösningar On-premise, molnbaserade eller i en hybridmiljö och trivs med att ha en rådgivande roll. Det är viktigt att du trivs med mycket människor omkring dig, men att du även är trygg med självständigt arbete. Att på egen hand planera, dokumentera och administrera är en naturlig del av arbetet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning inom IT och mjukvarulicenser, god insikt i Microsofts licens- och affärsmodell samt utbildningar och certifieringar inom Microsofts licensieringsmodeller.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Christoffer Sanchez Lindgren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

https://www.gdm.se/
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 aug (67 dagar kvar)