Key Account till Fyrfasen Energi

Key Account till Fyrfasen Energi

Vi stärker säljorganisationen, inriktning elhandel till företagskunder i mellersta Sverige. På en marknad i förändring ser Fyrfasen Energi möjligheter. Tänk dig att på arbetet få möta människor, lyssna in behov och genom ny teknik erbjuda produkter och tjänster som säkrar en fortsatt levande bygd.

I rollen som Key Account/ företagssäljare arbetar du självständigt med stort eget ansvar. I din roll kommer du att ansvara för Fyrfasens största kundkonton där ditt mål är att utveckla och skapa mervärde för kunden. I ditt ansvar ligger också att identifiera nya kunder och affärsmöjligheter. Du driver och planerar hela säljprocessen, kontakten med kunder, behovsanalys, förhandlar, offererar samt skriver avtal. Kundvård och relationsstärkande aktiviteter är viktiga delar i jobbet. Du har individuella- samt gemensamma försäljningsmål i Fyrfasens strävan att erbjuda hållbara energilösningar för våra kunder och miljön. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom bolaget.

Du har relevant utbildning och erfarenhet av försäljning, har du jobbat med Elhandel är det mycket meriterande. Du motiveras av att göra affärer, har ett vinnande sätt och lätt för att bygga långsiktiga kundrelationer. Svenska i tal och skrift samt B-körkort ar ett krav. Vi ser Sundsvall med omnejd som lämplig bostadsort.

Du får arbeta med ett väl etablerat varumärke, du har en resultatbaserad lön med en fast grundlön. Du planerar fritt din arbetstid och utgår från hemmet alt från ett kontorshotell i Sundsvall. Vi erbjuder möjlighet till tjänstebil.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning

Fyrfasen Energi erbjuder lösningar inom elhandel, solceller och laddlösningar för elbilar i hela Sverige. Vi ingår i Härjeånskoncernen som bedrivit elhandel i över 100 år. Alltid med kundens behov i fokus och med långsiktighet i åtanke, men aldrig på bekostnad av vårt engagemang för miljö eller människa.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast via vår hemsida www.onepartnergroup.se , dock senast 2020-02-09. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anna-Maria Molin 0680-242 14, anna-maria.molin@harjeans.se.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se