Skribent/journalist sökes till Frosting Kommunikationsbyrå

Skribent/journalist sökes till Frosting Kommunikationsbyrå

Vi söker dig som vill vara en viktig del av ett kundfokuserat och affärsinriktat företag inom kommunikationsbranschen. Här får du en vardag som kantas av kommunikation, kundnytta och kreativitet i fina och ändamålsenliga lokaler. Du som söker tjänsten ska trivas med att arbeta självständigt och kunna formulera texter som gör kunderna riktigt nöjda. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag eftersom vi arbetar med löpande urval och intervjuer, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Frosting Kommunikationsbyrås räkning en vikarierande skribent/journalist. Tjänsten gäller ett tidsbegränsat vikariat för en ordinarie medarbetare och uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Frosting Kommunikationsbyrå under fyra månader. Det kan finnas möjligheter till förlängning av uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Alla frågor kring tjänsten skickar du till info@professionalsnord.se

Frosting Kommunikationsbyrå håller till i Grönborgs nyrenoverade lokaler i Sundsvall. Här arbetar du på en aktivitetsbaserad arbetsplats med inspirerande miljöer. Du kommer att samarbeta med åtta kollegor som gärna kommer med input som en del av ditt arbete - allt för att ni tillsammans ska kunna leverera högsta standard.

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som skribent på Frosting Kommunikationsbyrå är du delaktig i hela processen från idé till färdig leverans och förväntas ge uttryck för dina kreativa idéer. Arbetet sker i olika arbetsgrupper som vanligtvis består av en projektledare, en skribent och en art director.

I arbetet ingår att möta kunder i olika branscher och genomföra intervjuer för att skaffa innehållsrik information som du sedan förvaltar till intressanta artiklar, kundcase, säljande produkt- och företagsbeskrivningar, webbtexter, nyhetsbrev, pressmeddelanden, innehåll till sociala medier eller säljande annonstexter.

Tjänsten passar dig som är lyhörd för kundernas önskemål och har förmåga att utgå från dem i ditt intervju- och textarbete. Din egen kreativitet kommer främst till uttryck i planering, research, formulering och rubriksättning.

Några vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Research och intervjuer.
  • Textproduktion för tryckta och digitala medier.
  • Ansvar för korrekturhantering med kunden och kundens kund.
Vi söker dig som

Har relevant högskoleutbildning inom journalistik och/eller skriftlig kommunikation. Vi vill även att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete då du snabbt kommer att arbeta självständigt mot kunder. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift eftersom arbetsuppgifterna förutsätter detta.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att passa i rollen hos Frosting Kommunikationsbyrå. Du är en social person som trivs med att ta kontakt med nya människor. Detta är viktigt då du kommer att boka och genomföra intervjuer som en huvudsaklig del av ditt arbete. Du behöver vara självgående och kunna ta egna initiativ eftersom du ansvarar för att driva ditt arbete framåt. Slutligen tror vi att du är kreativ och kan skapa material som väcker intresse hos läsaren.

START: Mars
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jennifer Flyckt
Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Sedan 2005 har uppdragsgivare anlitat Frosting Kommunikationsbyrå för sin marknadskommunikation. Med kreativa lösningar för strategi, design och innehåll skapar de varumärkesupplevelser som skapar förändring och värde. Beroende på uppdragets art sätter de samman projektgrupper med den kompetens som behövs för att lösa uppgiften. Gemensamt för anställda på Frosting Kommunikationsbyrå är att alla har passion för kommunikation, innehåll och design.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Journalistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 29 jan (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.