Systemutvecklare - Frontwalker Sundsvall

Systemutvecklare - Frontwalker Sundsvall

Är det dig vi behöver?
Vi söker nu ett flertal systemutvecklare som redan jobbar inom branschen och som känner att det är dags för nya utmaningar och kollegor, passa då på att söka tjänsten. Vårt team består av ett skönt gäng som besitter starka ambitioner och har mycket energi

Information om Frontwalker Sundsvall:
Frontwalker Sundsvall är ett konsultföretag inom IT som levererar tjänster inom framförallt systemutveckling, spelutveckling, kravhantering, test och projektledning. Våra affärer varierar från enskilda resursuppdrag till helhetsåtaganden och långa förvaltningsuppdrag. Vi har idag ett femtontal medarbetare och omsätter ca 30 mkr. Frontwalker Sundsvall ingår i Frontwalker Group, en dynamisk IT-koncern bestående av fristående bolag med verksamhet på flera orter runtom i Sverige.

Arbetsuppgifter:
Som systemutvecklare på Frontwalker Sundsvall har du stor frihet under ansvar och får vara med att utforma din vardag tillsammans med kunder och kollegor. Det innebär att vi har ett stort engagemang i våra uppdrag där vi involverar alla medarbetare för att få bästa möjliga leverans till kunderna. Vi skapar smarta och hållbara IT-lösningar efter kundernas behov. Att hitta rätt uppdrag för varje konsult och att leverera optimalt i våra åtaganden är en viktig del i vår filosofi. De som arbetar hos eller med oss ska ha roligt och känna sig motiverade varje arbetsdag. Teamkänsla, gemenskap och frihet är viktiga ledord för oss samt kul om du känner att du vill vara med att utveckla och påverka din arbetsplats.

Vi söker dig som:
Har minst tre års erfarenhet av systemutveckling, är insatt i moderna tekniker och verktyg inom systemutveckling, har konsultmässighet och förmåga att skapa förtroende hos våra kunder. Vidare ser vi gärna att du har ett prestigelöst förhållningssätt och lätt för att samarbeta med kollegor och kunder.

Välkommen med din ansökan!
Sök till tjänsten genom att klicka på "Ansök nu!" nedan. Skapa en användare och ladda upp ditt CV. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Niklas via niklas.sundqvist@frontwalker.se

Urval och rekrytering kommer att ske under hela perioden.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Stad: Sundsvall
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://frontwalker.se/sundsvall/
Sista ansökningsdag 31 dec 2020 (38 dagar kvar)