Spelutvecklare till Frontwalker

Spelutvecklare till Frontwalker

Brinner du för spel och spelutveckling? Vill du tillhöra ett skönt gäng med mycket energi och starka ambitioner som samarbetar med världsledande spelstudios? Perfekt, då ska du läsa mer. Professionals Nord söker nu för Frontwalkers räkning en spelutvecklare. Läs mer nedan och varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Frontwalker Sundsvall är ett IT-konsultföretag som levererar tjänster inom framförallt systemutveckling, kravhantering, test och projektledning. Deras affärer varierar från enskilda tillsättningar av konsulter till helhetsåtaganden och långa förvaltningsuppdrag. Företaget har idag ett femtontal medarbetare och omsätter ca 30 mkr. Frontwalker Sundsvall ingår i Frontwalker Group, en dynamisk IT-koncern bestående av fristående bolag med verksamhet på flera orter runtom i Sverige.

Som spelutvecklare hos Frontwalker kommer du ingå i Sundsvalls speltutvecklingsteam och föra nära samarbeten med spelutvecklingsteam på andra orter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Frontwalker önskar att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Som spelutvecklare hos Frontwalker kommer du erbjudas ett variationsrikt arbete med frihet under ansvar. Du kommer ha stort mandat att vara med och utforma din nya tjänst tillsammans med dina kollegor.

Du utgår från kontoret i Sundsvall och ingår i ett spelutvecklingsteam med 10-15 medarbetare där ni gemensamt arbetar mot uppsatta mål. Du arbetar med programmeringsfrågor och deltar i, samt driver, egna projekt. Du kommer mestadels att arbeta med PC / konsoll och framför allt ha ditt fokus på spelutveckling i ditt nya arbete.

Vi söker dig som

Har ett brinnande intresse för spel och spelutveckling. Du har relevant arbetslivserfarenhet och jobbat med c++. Det är meriterande om du arbetat med unity, c# och/eller android men det är inget krav för tjänsten. Vidare är det meriterande om du arbetat med spelutvecklingsfrågor och vi ser positivt på om du utvecklat hobbyspel på fritiden. Det är ett stort plus om du tidigare arbetat med spelutveckling. Du har tidigare arbetat i projektform och behärskar svenska och engelska flytande i skrift och tal.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för att bli framgångsrik i din nya roll som spelutvecklare. Därför är vi övertygad om att du har ett gediget intresse för spel och spelutveckling. Vidare tror vi att du är en arbetsmyra som arbetar dedikerat och trivs med en föränderlig vardag. Du ser möjligheter och driver ditt arbete mot resultat. Du värdesätter dina kollegor och trivs med samarbete.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Tobias Lind

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

https://frontwalker.se/sundsvall/
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 3 dec 2020 (6 dagar kvar)