Spelutvecklare - Frontwalker Sundsvall

Spelutvecklare - Frontwalker Sundsvall

Är du vår nästaspelutvecklare?
Vi söker nu ett flertal spelutvecklare som redan jobbar inom branschen eller som har funderat på att sadla om från klassisk systemutveckling till spelutveckling. Vårt team består av ett skönt gäng som besitter väldigt starka ambitioner och har mycket energi. Uppdragen utförs från Frontwalker Sundsvall genom täta samarbeten med stora spelstudios.

Information om Frontwalker Sundsvall:
Frontwalker Sundsvall är ett konsultföretag inom IT som levererar tjänster inom framförallt systemutveckling, spelutveckling, kravhantering, test och projektledning. Våra affärer varierar från enskilda resursuppdrag till helhetsåtaganden och långa förvaltningsuppdrag. Vi har idag ett femtontal medarbetare och omsätter ca 30 mkr. Frontwalker Sundsvall ingår i Frontwalker Group, en dynamisk IT-koncern bestående av fristående bolag med verksamhet på flera orter runtom i Sverige.

Arbetsuppgifter
Som spelutvecklare hos Frontwalker kommer du erbjudas ett variationsrikt arbete med frihet under ansvar och du kommer ha stort mandat att vara med och utforma din nya tjänst tillsammans med dina kollegor. Du utgår från kontoret i Sundsvall och ingår i ett spelutvecklingsteam där ni gemensamt arbetar mot uppsatta mål. Du kommer mestadels arbeta med utveckling mot PC / konsoll.

Vi söker dig som:
Har ett brinnande intresse för spel och spelutveckling och du har relevant arbetslivserfarenhet. Du bör ha goda kunskaper inom C++ och om du har erfarenhet av spelutveckling och Unity eller Unreal Engine är det väldigt meriterande men inte ett krav för tjänsten. Du har tidigare arbetat i projektform och behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Vidare tror vi att du är en flitig arbetsmyra som arbetar dedikerat och du ser möjligheter och driver ditt arbete mot bästa resultat. Vi letar efter dig som har lätt för att samarbeta, är självgående och en schysst kollega.

Välkommen med din ansökan!
Sök till tjänsten genom att klicka på "Ansök nu!" nedan. Skapa en användare och ladda upp ditt CV. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Niklas via niklas.sundqvist@frontwalker.se

Urval och rekrytering kommer att ske under hela perioden.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Stad: Sundsvall
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://frontwalker.se/sundsvall/
Sista ansökningsdag 4 jan 2021 (37 dagar kvar)