junior utesäljare inom tungindustrin sökes

junior utesäljare inom tungindustrin sökes

Älskar du försäljning? Har du ett stort intresse för transport/entreprenadbranschen? Vill du bli en del av nordens ledande företag inom våg och mätningslösningar? Sök då omgående!

Dina arbetsuppgifter

Som utesäljare på detta ledande företag inom transportbranschen med inriktning på mobila våg och mätlösningar för entreprenad kunder, kommer du som säljare att jobba mycket med kall försäljning där du kontaktar kunder, presenterar dig och dina tjänster för att sedan komma ut på möte och förklara och visa hur produkterna fungerar och varför dem skulle vara till nytta för företaget. Tjänsten kommer innefatta en hel del resande och mycket ensamarbete med frihet under ansvar.
Man kommer att få en mentor att luta sig mot för att få stöttning och en bra start på jobbet men du som söker skall gärna ha ett intresse för fordon & transportbranschen samt en god socialförmåga att stå upp för dig och förmedla produkterna till företaget.

Din profil

Vi söker dig som brinner för utmaningar, prestationer och försäljning. Du ska med entusiasm ta dig an utmaningen och vilja lyckas i rollen som utesäljare.
För att lyckas tror vi att du har ett brinnande intresse för branschen samt drivet att göra grovjobbet till en början för att sedan byggas och formas i din roll som säljare. Till en början är det mycket samtal, boka möten och göra presentationer av företaget och företagets lösningar.

Skallkrav:
  • Godkänd gymnasieutbildning
  • Körkort *B
  • Säljförmåga - Att bygga kundrelationer och förmedla tjänsterna på ett ödmjukt och kvalitativt sätt.
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Sundsvall (en hel del resor tillkommer)
Arbetstider: 40 timmar i veckan.

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juli (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kunden är en internationell tillverkare av vågar och informationshanteringssystem för vägningstransaktioner. HK ligger i Finland men har dotterbolag i Sverige, Polen, Tyskland, Tjeckien och Slovakien. Dem har funnits sedan 1972 och sen 1989 i Sverige och är totalt 15st i Sverige. Dem säljer tjänsterna, utför installationer, service och verifiering av utrustning för mobil och stationär vägning. Dem förser många olika sorters användare med helhetslösningar för effektivt utnyttjande av vägningsdata
Dem har kunder i de flesta industribranscher med dem stora drakarna som avtalskunder samt gruvindustrin. På kontoret i Karlstad, som är kontoret du kommer tillhöra fast inte utgå ifrån är dem idag 6st. Där sitter ekonomi, lager samt serviceteknikerna.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.