Junior elkraftsprojektör sökes till järnväg!

Junior elkraftsprojektör sökes till järnväg!

Är du en driven, nyexad elkraftsingenjör med intresse av järnväg? Vill du starta din karriär på ett av Nordens ledande teknikkonsultbolag? Sök då redan idag - urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som konsult men mestadels kommer du att vara inne på kontoret. Du arbetar i olika projekt och den största kunden är Trafikverket. Som projektör kommer du givetvis att projektera och planera stor del av din tid, men du tar också fram handlingar och underlag för att bygga järnväg. Projekten kan vara över hela Sverige och kan innebära resor 1-3 dagar i månaden beroende på projektet och placeringen.

Din profil

Till rollen som nyexad elkraftsingenjör söker vi en social person som vill utvecklas inom området järnväg.

Skallkrav:
  • relevant utbildning inom elkraft eller energiteknik.
  • goda kunskaper i engelska och svenska i tal samt skrift
Meriterande:
  • CAD kunskaper från utbildningen
  • examensarbete inom järnvägsteknik
  • praktik/erfarenhet från projektering
  • erfarenhet från konsultrollen
Som person är du driven och nyfiken. Du är kommunikativ, prestigelös och en bra lagspelare. Du är analytisk, nogrann och du vill bidra till vår kunds fortsatta framgång.

Villkor

Ort: Sundsvall
Start: efter sommaren, enligt överrenskommelse
Omfattning: heltid, kontorstider
Lön: enligt överrenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningdag. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 sept (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ledande teknikkonsultföretag med kunskap som vilar på hundraårig erfarenhet. De erbjuder kvalificerade tjänster och lösningar för industrins processer, för infrastrukturella projekt och vid utvecklingen av produkter och IT-system. De är även en ledande aktör inom kontroll och besiktning. Du arbetar i ett team på ca 30 personer med både juniora och seniora kollegar. Du erbjuds en utvecklande vardag full av karriärsmöjligheter. Mer information om tjänsten och företaget ges vid en eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.