Informationssäkerhetspecialist med erfarenhet sökes!

Informationssäkerhetspecialist med erfarenhet sökes!

Är du analytiskt lagd, gillar du att arbeta strukturerad? Är du bra på att samarbeta men trivs och fungerar även bra i en självständig roll? Just nu söker vi en informationssäkerhetspecialist för ett spännande och utmanande uppdrag till kund i Sundsvall.

Dina arbetsuppgifter

Som informationssäkerhetskonsult kommer du att arbeta med, och hjälpa våra kunder med, tjänster som implementering av ledningssystem för informationssäkerhet, workshops med informationsklassificering och riskanalys, dataskyddsförvaltning, utbildningar med mera. Du kommer att arbeta självständigt eller i team beroende på kundens behov och omfattning av uppdrag. Utöver kunduppdrag kommer du medverka och bidra till företagets i Sundsvalls affärsutveckling inom området. Du kommer också att delta i en hel del säljaktiviteter och kundevent.

Dina arbetsuppgifter innefattar:

Arbeta med workshop allt från Informationsklassificering, riskanalyser och dataskyddförvaltning
Jobba med administrativa processer som rör informationssäkerhet
Sätta upp rutiner tillsammans med slutkund
Delaktig på kundmöten tillsammans med säljare som ett tekniskt stöd

Din profil

För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bekväm med att tala inför människor och trivs med att ha en ledande roll i workshops samt att du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Skallkrav:

Praktiskt arbetslivserfarenhet inom informationssäkerhet, minst 1 år
I grunden har du en utbildning inom HR eller IT
Flytande svenska i tal och skrift
B-Körkort

Meriterande:
Engelska i tal och skrift
Certifikat inom informationssäkerhet

Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Sundsvall
Arbetstider: 08:00-17:00 med möjlighet till flex
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Ekaterine De La Hoz
Telefon 0735 16 89 77
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 nov 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och deras medarbetares personliga utveckling och hälsa. Kundens kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort företaget till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.
Företagets verksamhet bygger på heltäckande lösningar och molntjänster inom IT-infrastruktur.

Mer information ges vid intervjutillfälle!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.