Rekrytering av energiingenjör till personalägda FVB

Rekrytering av energiingenjör till personalägda FVB

Längtar du efter att tillhöra en organisation där personalen är i det främsta rummet? Vill du arbeta med området fastighet med allt ifrån utredningar till genomförande inom energirelaterade projekt? Är du också driven, utåtriktad och ser fram emot att påverka utfallet i dina processer? Då ska du läsa mer. Till FVB söker vi nu kontorets nästa medarbetare, välkommen med din ansökan.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för FVB:s räkning en energiingenjör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos FVB.

FVB är en personalägd organisation som ligger i framkanten av en het bransch. Här delas årsvinsten ut till personalen och du får som anställd självklart möjligheten till delägarskap. FVB i Sundsvall har nyrenoverande fräscha lokaler och erbjuder en kompetent och trivsam arbetsmiljö.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och FVB:s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Som energiingenjör hos FVB kommer du arbeta brett inom området Fastighet med allt från utredningar till genomförande med tyngdpunkt på energisystem. Du kommer ha både interna och externa kontaktytor såsom med kunddialoger, delta på arbetsplatsträffar, leda konstruktörer samt samordna entreprenörer och andra discipliner. Vidare kommer du exempelvis ge stöd vid upphandlingar och vara beställarnas högra hand.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är exempelvis:
  • Inom området för Fastighet samt andra aktuella sfärer
  • Med tyngdpunkt på värme- och ventilationssystem
  • Samordna, leda och samarbeta med interna och externa kontaktytor
Vi söker dig som

Har adekvat utbildning och/eller bred erfarenhet av tekniklösningar inom värme-, ventilations- eller geoenergisystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning. Du har liknande arbetslivserfarenhet och ett nätverk inom Västernorrland och angränsande län. Vi ser också positivt på om du har erfarenhet från entreprenadupphandlingar. Vidare talar och skriver du svenska och engelska flytande i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos FVB.
Du är en social kameleont som trivs i alla typer av miljöer och med olika människor, du är utåtriktad och är bekväm att ta egna beslut. Samtidigt värderar du ordning och reda, att arbeta kvalitetsorienterat och noggrant är en självklarhet för dig. Vi tror också att du är en lagspelare och vill involvera din omgivning mot gemensamma framgångar.

START: Omgående enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, rekrytering
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Natalie Lindwe

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

I Sverige och internationellt är FVB en av de ledande energikonsulterna inom Energi, Industri, Fastighet samt El & Automation. Genom FVB:s lokalkontor i Sverige, Storbritannien, Kanada och USA erbjuder de ökat kundvärde genom lokal förankring på en globaliserad marknad.

FVB är energikonsulten som med hög systemkompetens och hållbara lösningar skapar framgång för våra kunder. Deras vision är att FVB ska vara kundens förstahandsval som rådgivare och leverantör, lokalt och globalt. Utöver det är FVB mission att organisationen ska med stort engagemang bidra till att skapa det hållbara samhället. https://www.fvb.se/
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 29 juli (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.